REKLAMI GEÇ

Denizli’deki görevi biten Vali Hasan Karahan’a veda yemeği

Denizli’deki görevi biten Vali Hasan Karahan’a veda yemeği

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanlığı’nın son kararnamesi ile Denizli Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Hasan Karahan için veda yemeği düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2020 Cumartesi, 11:28

Denizli Polis Evi’nde düzenlenen yemeğe, Vali Hasan Karahan, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, CHP Milletvekili Teoman Sancar,  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, oda başkanları ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Yemekte konuşan Karahan, organizasyonu düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Denizli’de görev yaptığı süre boyunca kentte en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade ederek, “Denizli tarımı, turizmi ve sanayisiyle üreten, gelişen bir şehir. Biz de bu güzel şehre hizmet etmek için elimizden gelen çabayı göstermeye çalıştık. Amacımız bu süreç içerisinde en iyi şekilde burada görevimizi icra edip halkımıza, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en hızlı şekilde sunma gayreti içerisinde olduk. Ben bu süreç içerisinde bana destek veren bütün çalışma arkadaşlarıma, tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, Karahan’a bu güne kadar Denizli’de yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı