REKLAMI GEÇ

Denizlili hemşire ve ailesini kurtarma sonuçsuz kaldı, ailenin 3 ferdinin cansız bedenine ulaşıldı

Denizlili hemşire ve ailesini kurtarma sonuçsuz kaldı, ailenin 3 ferdinin cansız bedenine ulaşıldı

Serinhisar’ın Yatağan Mahallesinde doğup büyüyen, evlendikten sonra eşinin memleketi Kahramanmaraş’ta bir aile kuran Denizlili hemşire Yurdaşen (Soykara) Adanır, eşi ve kızı kurtarılamadı. 5 kişilik Adanır ailesinin üç ferdi için günlerdir kurtarma çalışması yapılıyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2023 Pazartesi, 11:47

Denizlili hemşire Yurdaşen Adanır, Kahramanmaraş Belediyesi’nde memur olarak çalışan eşi Fatih ve büyük kızları Begüm Adanır deprem kurbanı oldu.
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi, Yunusemre Mahallesi Kültürkent Sitesi’nde oturan Adanır ailesinin oturduğu D blok tamamen çöktü. İçinde çok sayıda insan bulunan D blok için günlerce yardım çağrısı yapıldı. Deprem gününden 12 Şubat gününe kadar kurtarma çalışmaları devam etti. Fakat dün binadaki insanlarla birlikte Adanır Ailesi’nin de 3 ferdinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

5 kişilik Adanır Ailesinden geriye deprem günü evde bulunmayan 18 ve 20’li yaşlarındaki iki kardeş kaldı. Yurdaşen, Fatih ve Begüm Adanır, Kahramanmaraş’ta toprağa verildi. Yurdaşen hemşirenin Yatağan’daki akrabaları yasa boğuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı