REKLAMI GEÇ

Denizlililerin de tercih ettiği turizm merkezlerine akın başladı, trafik çok yoğun

Denizlililerin de tercih ettiği turizm merkezlerine akın başladı, trafik çok yoğun

Denizlililerin tatildeki ilk tercihi Aydın ve Muğla kıyılarına akın başladı. Didim, Söke, Kuşadası, Marmaris ve Fethiye girişlerinde uzun kuyruklar oluşuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2021 Cumartesi, 16:18

Türkiye’nin farklı illerinden Muğla’nın tatil yörelerine gelenler, Milas-Bodrum kara yolu ile Yokuşbaşı Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Konacık Beykikkırlar mevkisinde trafikte yoğunluğa neden oluyor.

Trafik polisleri ve jandarma ekipleri, bölgede tedbirlerini artırdı.

Fethiye’nin ünlü Ölüdeniz Mahallesi’ndeki Belcekız ve Kumburnu plajlarını tercih eden tatilciler, yoğunluğa neden oluyor.

Kumburnu Plajı girişinde zaman zaman araç yoğunluğu oluşuyor. Ölüdeniz girişi Kıdrak Caddesi’nde uygulama yapan jandarma ekipleri, tatilcilerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Sıcaktan bunalanların denize girdiği ilçede, adrenalin tutkunları ise Babadağ’dan yamaç paraşütüyle uçuş yaparak, eşsiz Ölüdeniz manzarasını izleme fırsatı buldu.

Marmaris’in İçmeler, Uzunyalı sahilleriyle Marmaris Belediyesi Halk Plajı’na gelen tatilciler de güneşlendi, denizin keyfini çıkardı. İlçenin giriş noktaları ile Datça kara yolunda zaman zaman trafik yoğunluğu oluştu. Çetibeli mevkisinde de tatil için gelen turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Ula ilçesinde bulunan “Sakin Kent” unvanlı Akyaka Mahallesi’nde de trafikte yoğunluk yaşandı.

Hava sıcaklığının 39 derece ölçüldüğü kentte, bazı tatilciler dünyaca ünlü Gökova Körfezi’nde mavi tura çıkarken, bazıları da rüzgar sörfü yapmayı ve kanoya binmeyi tercih etti.

Menteşe ilçesinde ise Muğla-Aydın ve Muğla-Denizli kara yolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Aydın yönünde ise Didim ve Kuşadası kavşağının bulunduğu Söke ilçesinde trafik yoğunluğu çok fazla. İlçeden geçişler uzun zamanlar alabiliyor.

Yorumlar

Çevreci Bükücü   -  Bağlantı 17 Temmuz 2021, 20:45

Kışın sosyal medyada çevreyi koruma havarisi kesilen İstanbulluların yol boyu refüjlere attıkları çöpleri, bodrum virajlarındaki ara seyir alanındaki çocuk bezlerini görmeniz lazım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı