REKLAMI GEÇ

Ege’nin kavşak noktası Denizli’ye gelen tüm yollarda yoğunluk yaşanıyor

Ege’nin kavşak noktası Denizli’ye gelen tüm yollarda yoğunluk yaşanıyor

Ege, Akdeniz ve İç Anadolu’yu birbirine bağlayan, Güney Ege’nin kavşak noktası Denizli’ye gelen ve giden tüm yollarda tatil dönüşü yoğunluğu yaşanıyor. Aydın, Muğla ve Afyonkarahisar ile Uşak yönünde tüm yollarda yoğun güvenlik önlemleri var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2022 Pazar, 14:19

Kurban Bayramı tatilini Güney Ege ve Akdeniz’de geçirenlerin tatil dönüşü yolculuğu başladı. Bu da Güney Ege’nin kavşak noktası konumundaki Denizli bölgesinde yoğun bir trafiğin yaşanmasına neden oluyor.

MUĞLA YÖNÜ
Bayram tatili için gözde turizm merkezleri Marmaris, Bodrum, Fethiye ve Ula başta olmak üzere Muğla’nın ilçelerini tercih edenlerin önemli bir kısmı dönüş yolculuğuna başladı.
Fethiye’de dönüşe geçen tatilciler, Fethiye-Ölüdeniz kara yolunda yoğunluk oluşturdu.
Marmaris ve Datça’dan dönen tatilciler ise Marmaris-Ula kara yolu ile Menteşe ilçesi girişinde yoğunluk oluşturdu.

AYDIN YÖNÜ
Kurban Bayramı tatilini Muğla’nın turistik ilçeleri ile Aydın’ın Didim ilçesinde geçiren tatilciler, dönüş yolunda Söke’de yoğunluğa neden oldu. Polis ve jandarmanın trafik ekipleri, kavşaklarda önlemler alıp sürücülere yönlendirmelerde bulundu.

AFYONKARAHİSAR YÖNÜ
Kurban Bayramı tatilinden dönenler, Afyonkarahisar-Antalya ve Denizli kara yollarında yoğunluğa neden oldu. Trafiğin zaman zaman durma noktasına geldiği ve hasarlı zincirleme trafik kazalarının yaşandığı yoldaki kavşaklarda polis önlem aldı. Polis ekipleri, sürücülere emniyet şeridini boşaltmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

UŞAK YÖNÜ
Edinilen bilgiye göre Çivril’e kadar yoğunluk fazla ancak Çivril-Uşak arası zaman zaman sıkışıklıklar yaşanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı