REKLAMI GEÇ

Eski mezunlardan resim ve seramik sergisi

Eski mezunlardan resim ve seramik sergisi

Türkiye’de ikinci olarak kurulan ve ilk mezunlarını 1994 yılında veren Eskişehir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nin ilk mezunları Denizli’de, Cumartesi Art Galeri’de açılan karma sergide buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2021 Pazar, 11:37

Aldıkları eğitim ile sanat çalışmalarına ayrı ayrı illerde ve alanlarda devam eden lisenin mezunları Denizli’de Cumartesi Art Galeri’de açılan karma sergide buluştu.

Okulun ilk mezunlarından Gamze Ünver ve Gazeteci Emre Türkmen’in çabaları ile Denizli’de de bir ilk olarak açılan Cumartesi Fotoğraf ve Sanat Atölyesi bu anlamda Eskişehir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nin ilk mezunlarını pandeminin hepimizi evlere kapatıp bunalttığı bu dönemde bir araya getirme kararı ile açmış oldukları sanat galerisinin ilk sergisini de bu mezunlara ayırdı.

Sergi, 2017 yılında hayatını kaybeden “Yeni dışa vurumcu” akımla tanınan usta ressam Enis Aktaş’a ithaf edildi. Sergiye, Samsun’dan Ayşen Kılıç Yaman, Uşak’tan Duygu Dönmez, İstanbul’dan Filiz Kaya, Denizli’den Gamze Ünver, Eskişehir’den İlknur İskender, Avusturalya- Sidney’den Kevser Aksoy Uğurlu, Kütahya’dan Mülkiye Özgür Kerkük, Antalya’dan Mürvet Yeniler Tel, Eskişehir’den Sevda Eroğlu, Sakarya’dan Yılmaz Aydın resim, gravür baskı ve seramik alanlarındaki eserleri ile katıldı.
Sırakapılar Mahallesi 1587 Sokak Kuzdere İşhanı No:3/A Merkezefendi – Denizli adresinde bulunan Cumartesi Fotoğraf ve Sanat Atölyesi’nde açılan resim sergisi 2 hafta boyunca gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı