REKLAMI GEÇ

Fiat Tutkunu Şevket Eren’e Yön Otomotiv’den Sürpriz!

Fiat Tutkunu Şevket Eren’e Yön Otomotiv’den Sürpriz!

Bir süre önce Yön Otomotiv Fiat Showroomunu ziyaret eden Şevket Eren Özşenel, sünnet töreninde beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı. Fiat Yön Otomotiv Ailesi, Doblo, Egea Sedan ve Egea Cross model test araçları ile sünnet törenine katıldı, küçük Şevket Eren’i mutlu etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2021 Salı, 09:56

Yön Otomotiv Fiat Showroomunu ziyaret eden Fiat tutkunu Şevket Eren Özşenel, Egea, Doblo ve Panda modellerini inceledi, Panda Cross’u anlatan bir de tanıtım videosu çekildi.

Küçük Şevket Eren’in Fiat Panda ile birlikte başrolü paylaştığı video kısa süre içinde çok sayıda izleyici aldı, beğeni topladı.

ŞEVKET EREN’E SÜRPRİZ

Fiat Yön Otomotiv’de çok sevilen Şevket Eren’e bu kez sürpriz Fiat Yön Otomotiv ailesinden geldi. 16 Ekim Cumartesi günü sünnet töreni düzenlenen Şevket Eren’e Fiat Yön Otomotiv ailesi; Doblo, Egea Sedan ve Egea Cross test araçları ile sürpriz yaparak katıldı.

Yön Otomotiv Dijital Pazarlama Sorumlusu Seçkiner Başsorğun, satış ekibinden Ali Güngör ve Dürdane Büyükdağ, Şevket Eren’i en mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Sürpriz karşısında çok mutlu olan Şevket Eren, böyle bir jesti beklemediğini ve çok mutlu olduğunu belirtti.

Fiat test araçları, Şevket Eren’in sünnet konvoyuna da katıldı, sünnet çocuğunun mutluluğunu katladı.

Yön Otomotiv adına Seçkiner Başsorğun ve Dürdane Büyükdağ, Şevket Eren’e hediyeler verdi, güzel dileklerini iletti.

Yorumlar

TEFİK ÖZŞENEL   -  Bağlantı 19 Ekim 2021, 11:32

BİR FİAT SEVDALISI OLAN OĞLUMUZ ŞEVKET ERENİN SÜNNET MERASİMİNDE SÜPRİZ YAPARAK DÜĞÜNÜMÜZE,KONVOYUMUZA KATILAN VE SÜPRİZ HEDİYE İLE OĞLUMUZU SEVİNDİREN BİZLERİ ONURLANDIRAN YÖN OTOMOTİV YÖNETİMİNE VE DEĞERLİ ARKADAŞLARA TEŞEKKÜREDERİZ ÖZŞENEL AİLESİ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı