REKLAMI GEÇ

Gaziantep yenilgisi sonrası kulüp başkanı Ali Çetin olay çıkardı

Gaziantep yenilgisi sonrası kulüp başkanı Ali Çetin olay çıkardı

Denizlispor, ligde kalma umutlarına büyük darbe vuran Gaziantep FK’ya Güray’ın golüyle 1-0 yenildi, 6 puanlık maçı kaybederek, ligde kalma yolunda büyük yara aldı. Ancak, Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin’in maç sonrası yaptıkları karşılaşmanın önüne geçti. Galibiyet sonrası sevinen rakip takım teknik direktörüne su şişesi fırlatan Ali Çetin, stat çıkışında da yenilgiyi ve yönetimi protesto eden taraftarlara saldırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2020 Cumartesi, 15:27

Kötü gidişin sürdüğü Denizlispor, evinde ağırladığı ve en önemli rakipleri arasında yer alan Gaziantep FK’ya maçın ilk yarısında Güray’ın attığı golle 1-0 yenildi.

Ligde kalma yolunda 3 puan alması belki de en kolay maçlardan biri olarak görülen karşılaşmayı kaybeden ve büyük yara alan Denizlispor’un kulüp başkanı Ali Çetin, maç sonrası çılgına döndü.

TAŞKINLIKLARI PROTOKOL TRÜBÜNÜNDE BAŞLADI
Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in taşkınlıkları protokol tribününde başladı. Kendileri için hayati önem taşıyan Denizlispor maçını üstelik de deplasmanda kazanan Gaziantep FK’nın teknik direktörü Mariusi Ninel Şumudica, saha içinde protokol tribünündeki kulüp başkanlarına dönerek sevinç gösterisi yaptı.

Şumudica’nın sevinç gösterisine büyük tepki gösteren Ali Çetin, rakip teknik adama hakaret etti, ardından da su şişesi fırlattı.

Şumudica’ya bir tepki de Mustafa Yumlu’dan geldi. Yumlu rakip teknik adam ile bir süre tartıştı. Tartışma soyunma odası koridoruna kadar devam etti.

SAHA DIŞINDA DA DURMADI
Kulüp başkanı olduğu günden bu yana sürekli skandallar, kavgalar ve gözaltılar ile anılan Ali Çetin, Atatürk Stadı çıkışında da durmadı. Kritik yenilgi sonrası büyük hayal kırıklığı ile stattan ayrılan taraftarlar, yanlarından geçen Ali Çetin’i protesto etti.

Korumaları ve şoförü ile birlikte araçtan inen Ali Çetin taraftarlara saldırdı. Bir süre devam eden arbede araya girenler sayesinde önlendi, Çetin ve beraberindekiler daha sonra araca binerek uzaklaştı.

Yorumlar

abbas kara   -  Bağlantı 4 Temmuz 2020, 20:40

ali çetin denizli sporu bitirsin inşallah tez zmanda geberirisin kulubün parası il il özel koruma hendine haram olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı