REKLAMI GEÇ

Gerekli para toplandı, minik Defne kurtuluyor

Gerekli para toplandı, minik Defne kurtuluyor

Denizli’de öğretmenler 3.5 yaşındaki Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası Defne Işıkdere için yardım gecesi düzenledi. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki gece yoğun ilgi gördü. Uzun süredir devam eden kampanyada gerekli bağış toplandı, minik Defne’nin 30 Mart’ta Dubai’ye giderek gen tedavisine başlanacağı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2022 Cuma, 17:41

İzmirli Murat Işıkdere (36) ile Fatma Öznur Işıkdere’nin (28) 2 çocuğundan, SMA hastası Defne Işıkdere için geçen yıl 7 Haziran’da, İzmir Valiliği’nden alınan izinle yardım kampanyası başlatılmıştı. Zor bir süreçten geçen Işıkdere ailesine bir yardım eli de Denizli’den uzandı.

Denizli’de eğitim camiasının sevilen isimlerinden Beden Eğitimi Öğretmeni Çağrı Kasap ve Müzik Öğretmeni Şaban Karaçay önderliğinde, minik Defne için Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yardım gecesi düzenlendi.

Konsere Denizlililer büyük ilgi gösterdi. Gecede Defne için hatırı sayılır bağış toplanırken, kampanyası uzun süredir süren ve gerekli tedavi parası toplanan SMA hastası minik kızın 30 Mart’ta Dubai’ye gen tedavisi için yola çıkacağı duyuruldu.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
“Denizlililer organizasyona ciddi bir destek verdi” diyen Beden Eğitimi Öğretmeni Çağrı Kasap, “Çok yoğun bir katılım oldu. Ciddi anlamda da destek verildi. Spinal Müsküler Atrofi (SMA) çok zor bir hastalık. Aileler ve birçok kişi zor durumda. Herkes destek bekliyor. Bu noktada daha duyarlı olmamız gerekiyor. Toplumda herkes bu durumu biliyor, üzülüyor ama 5 dakika sonra unutuluyor. Bizlerde 2 3 hafta boyunca ciddi bir çalışma gerçekleştirdik. O zaman farkına varabildik. Emeği geçen başta müzik öğretmeni Şaban Karaçay olmak üzere, bizlere destek olan ve konsere gelen herkese teşekkür etmek istiyorum. Organizasyon sonrası birçok kişi bizimle iletişime geçti. Sosyal medyadan destek olmamız konusunda ciddi mesajlar aldık. Umuyorum ki önümüzdeki süreçte de devamı gelecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı