REKLAMI GEÇ

Görevden alınan okul müdürü, göreve iade edildi

Görevden alınan okul müdürü, göreve iade edildi

Atatürk posteri, İstiklal marşı ve gençliğe hitabe çerçevelerinin çöpe atılmasına ilişkin soruşturmada görevinden alınan okul müdürü, Ruhi Öz görevine geri döndü. Denizli Haber’e konuşan Vali Atik, “Ön soruşturmayı tamamladık. Görevine geri dönmesine karar verdik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2021 Perşembe, 10:46

Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu’nun yakınında çöpte bulunan Atatürk posteri, İstiklal Marşı ve gençliğe hitabe çerçeveleri ilgili soruşturma kapsamında, görevden alınan okul müdürü Ruhi Öz görevine geri döndü.

Konuyla ilgili Denizli Haber’in ulaştığı Denizli Valisi Ali Fuat Atik, ön soruşturmanın tamamlandığını belirterek, “Konuyla ilgili ön soruşturmayı tamamladık. Yapılan değerlendirmelerde okul müdürümüzün görevine geri dönmesine karar verdik” dedi.

Olayın ortaya çıkması ve müdür Öz’ün hemen ardından görevden alınması üzerine bazı veliler ve Türk Eğitim Sen, müdürün komploya kurban gittiğini ileri sürmüştü. Sendika, depoda durması gereken çerçevelerin geçici işçiler tarafından yanlışlıkla atıldığını, müdür Öz’ün sorumlu olmadığını ileri sürmüştü.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 30 Nisan 2021, 09:22

Sayın Vali, madem iftira, kumpas, karalama kampanyası yapılmış, bunları yapanların da yakalandığını, karakolda gözaltında olduklarını falan da söylese iyiymiş. Bu şekilde herşey halının altına süpürülüş gibi olmuş. Arap işi.

Bosnalı   -  Bağlantı 29 Nisan 2021, 18:25

Hak yerini buldu.

Onur ÖZ   -  Bağlantı 29 Nisan 2021, 16:20

Babam Atatürkçü, ben Atatürkçüyüm, torunu da Atatürkçü olarak yetişiyor. Bizim Atatürk sevgimizin sorgulanmasını dahi reddediyoruz. Kimse ucuz propoganda peşinde koşmasın. O maya bize tutmaz.

Özdenur ÖZ   -  Bağlantı 29 Nisan 2021, 13:43

Hiç şüphe etmemiştik hakkın yerini bulacağından,asılsız haberler ve üzerinde düşünülmüş kumpaslar bizi ziyadesiyle üzdü.Yıllardır Atatürk’ün izinden yürüdük ve yürümeye de devam edeceğiz. Destek olan dostlarımıza ve büyüklerimize teşekkürlerimi bir borç bilirim.Hak yerini buldu,karalamaya çalışanlar gerekli cevabı aldı.

Ülküm Genç   -  Bağlantı 29 Nisan 2021, 12:02

Milliyetçi ve ATATÜRKÇÜ birini bu silahla vuramazsınız, silah geri teper. Müdürümüz RUHİ ÖZ bunu yıllarca verdiği hizmetlerle kanıtlmış ve herkes onu ATATÜRKÇÜ ve Milliyetçi olarak tanır.Atatürkçüyüm diyen boş gürühlara örnek bir kişiliktir.

MUSTAFA SABUNCUOĞLU   -  Bağlantı 29 Nisan 2021, 11:59

Doğrusu yapılmış.

Abdi YILMAZ   -  Bağlantı 29 Nisan 2021, 11:23

MÜDÜRÜMÜZE GEÇMİŞ OLSUN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı