REKLAMI GEÇ

Hastaneden kaçmayın, hem polisi uğraştırmayın, hem yakınlarınızı tehlikeye atmayın

Hastaneden kaçmayın, hem polisi uğraştırmayın, hem yakınlarınızı tehlikeye atmayın

Koronavirüs şüphesi ile hastanelerde kontrol altında tutulduğu sırada kaçan kişilerin sayıları artmaya başladı. Bu sabah iki kişinin Denizli Devlet Hastanesi’nden kaçıp kısa süre sonra geri dönmesinin ardından bir kadın da aynı hastaneden kaçtı, 1 saat sonra geri döndü. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri çağrı yaptı, “Hastaneden kaçmayın, hem devleti uğraştırıyor, hem de yakınlarınızı tehlikeye atıyorsunuz” uyarısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2020 Cuma, 12:26

Koronavirüsün hızlı yayılımı sürerken, sorunlar da birbiri ardına geliyor. “Evde kal” çağrılarına rağmen vatandaşlar bir türlü sokaklardan uzaklaştırılamazken, bir de hastanelerde korona şüphesiyle izole edilen bazı kişilerin kaçması sorunları büyütüyor.

BUGÜN 3 KİŞİ HASTANEDEN KAÇTI
Sabah saatlerinde korona şüphesiyle Denizli Devlet Hastanesi’nde kontrol altında tutulan iki kişi ortadan kayboldu. Sağlık ekiplerinin iki kişinin hastaneden kaçtığını fark etmesinin ardından polis harekete geçti, sokak sokak aradı. İki kişi bir süre sonra hastaneye geri döndü.

Bu olaydan kısa süre sonra bu kez de A.T. isimli bir kadının hastaneden kaçtığı ortaya çıktı. Polis yine seferber oldu, hastane çevresini köşe bucak aradı. Yaklaşık bir saat sonra yeniden hastaneye dönen kadının arkadaşına gittiği ortaya çıktı.

Polis bu kez de korona şüphelisi kadının gittiği arkadaşları da tehlikeye düştü.

KAÇMAYIN
Hastaneden firar olaylarında artışların yaşanması sağlıkçıları tedirgin etmeye başladı. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, korona şüphesiyle hastanede tutulanlara “Kaçmayın” çağrısı yaptı. Yapılanın çok yanlış olduğunu belirten yetkililer, “Böyle davranarak hem yakınlarınızı tehlikeye atıyorsunuz, hem de zaten iş yükü çok yüksek olan polis ve sağlık ekiplerini uğraştırıyorsunuz. Bu davranıştan vazgeçin” uyarısı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı