REKLAMI GEÇ

İlçelerde yağmurun yarattığı olumsuzluk gideriliyor

İlçelerde yağmurun yarattığı olumsuzluk gideriliyor

Denizli dün gök gürültülü sağanak yağışa teslim olmuştu. Yağmur Sarayköy ve Babadağ başta olmak üzere bir çok ilçede olumsuzluk yaratmış, oluşan sel suları baskınlara neden olmuştu. Belediye ekipleri sabah saatlerinden itibaren yağmurun yarattığı yaraları sarmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2020 Pazar, 17:22

Denizli dün gök gürültülü sağanak yağışa teslim olmuştu. Akşam saatlerinde başlayan ve aniden bastıran sağanak yağmur, birçok bölgede olumsuzluklar yaratmıştı.

Sarayköy’ün Duacılı Mahallesi de yağmurun en çok etkilediği bölgelerden biri oldu. Yağmurun ardından oluşan sel suları mahallede baskınlara yol açtı, yollarda hasar bıraktı.

Sabah saatlerinden itibaren yağmurun izlerinin silinmesi için harekete geçen Sarayköy Belediyesi ekipleri vatandaşların yardımına koştu.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da alanda çalışma yürüten ekipleri ziyaret etti, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Özbaş, “Bugün bütün gün boyunca, dün akşamki selden etkilenen Duacılı Mahallemizdeydik. Bir yandan selin vurduğu evleri ve hemşehrilerimizi ziyaret ederken bir yandan da devam eden çalışmaları koordine ettik. Hepimizi sevindiren nokta, çok şükür bir can kaybımızın olmaması oldu. Yaraları hızla sarmak için dün geceden bu yana Denizli Büyükşehir Belediyemiz, Sarayköy Belediyemiz ve devletimizin tüm kurumları seferber olmuş durumda. İnşallah çok kısa bir sürede selin tüm hasarını, izlerini sileceğiz” dedi.

BABADAĞ BELEDİYESİ EKİPLERİ DE SEFERBER OLDU
Yağmurun vurduğu ilçelerden biri olan Babadağ’da da sabah saatlerinden itibaren seferberlik başlatıldı.

Babadağ Belediyesi ekipleri yağmur ve ardından oluşan selden etkilenen bölgelerde çalışma yaptı, Belediye Başkanı Ali Atlı da ekipleri denetledi.

Vatandaşların yaralarının sarılması için tüm güçlerini seferber ettiklerini belirten Başkan Atlı, halka geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı