REKLAMI GEÇ

İnstagram gezginleri Pamukkale’de buluştu

İnstagram gezginleri Pamukkale’de buluştu

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, İnstagramda Denizli ile ilgili aktif paylaşımlar yapan gönüllü gezgin, blogger ve sosyal medya içerik üreticileri ile Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti’nde bir araya geldi, antik kentte fotoğraf çekimi yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2020 Cumartesi, 14:01

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, kentin dijital ve sosyal medyada daha aktif olarak tanıtılabilmesi amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, İnstagramda Denizli ile ilgili aktif paylaşımlar yapan gönüllü gezgin, blogger ve sosyal medya içerik üreticileri ile Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti’nde bir araya geldi. Gezginler beyaz travertenlerde ve antik kentte bir çok fotoğraf çekti.

Denizli’nin içinde bir çok kültürel ve doğal mirası barındırdığını belirten Akyol, “Denizli dediğimizde aklımıza yalnızca Pamukkale gelmemeli, zira Denizli’nin çok çeşitli turizm enstrümanları bulunmakta. Evet, Pamukkale dünyada eşi benzeri olmayan bir yer. İlerleyen dönemlerde burada gece turizmine yönelik çalışmalar da yapılacak. Ancak biz şehrimizi çok seviyoruz ve Pamukkalemiz gibi şehrimizin diğer tüm ilçelerinin de çok çeşitli zenginlikleri var. Bu değerleri eko-turizm dahil olmak üzere çok çeşitli turizm alternatifleriyle beraber değerlendirmemiz gerekiyor. Bunun için de sosyal medyada aktif olan sizin gibi Denizli sevdalısı gençlerimizle beraber çalışmalara başlıyoruz ve bu çalışmayı yerelden başlatıp istekli ve gönüllü diğer arkadaşlarımızla beraber genele taşımayı istiyoruz” dedi.

Grup, önce seyir terası, sonrasında ise Travertenler, Arkeoloji Müzesi, yakın zamanda ziyarete açılacak olan Plutonium (Cehennem Kapısı), Hierapolis Antik Tiyatro, Antik Havuz ve Kuzey Nekropolü’nü gezerek etkinliği tamamladıktan sonra Denizli turizminin artıları ve eksileri ile Denizli’nin ilçelerinin daha geniş çaplı tanıtılması için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı