REKLAMI GEÇ

İntihara kalkışan hastane müdürü ‘mobbing mağduruyum’ deyip suç duyurusunda bulundu

İntihara kalkışan hastane müdürü ‘mobbing mağduruyum’ deyip suç duyurusunda bulundu

Acıpayam Devlet Hastanesi’nin çatısına çıkarak intihara yeltenen hastane müdürü Ahmet Yıldız, kendisine mobbing uyguladığını iddia ettiği İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2020 Çarşamba, 15:34

Hastane müdürlüğü yaparken, Acıpayam Devlet Hastanesi’ne, memur olarak atanan ve mobbinge (yıldırma) maruz kaldığı savıyla hastane çatısına çıkarak intihara teşebbüs eden Ahmet Yıldız olayında yeni gelişme yaşandı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Mobbingin devam ettiğini ileri süren Yıldız, ‘mobbinge maruz kaldığı için intihara yeltendiğini’ belirterek sorumlu tuttuğu İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk hakkında Denizli Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

SAĞLIK MÜDÜRÜ ÖZTÜRK’TEN ŞİKAYETÇİYİM
Suç duyurusunun ardından konuşan Yılmaz, “Bu intihar eylemi en çok eşimi ve çocuklarımı üzdü, sevenlerimi üzdü. Emniyetteki ifademde Berna Öztürk’ten şikayetçi olduğumu belirtim. Acıpayam Cumhuriyet Savcısına da beni intihara kadar sürükleyen kişinin Berna Öztürk olduğunu belirttim” dedi.

HASTANE ÇATISINDA İNTİHARA YELTENDİ
Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’nde müdür olarak görev yaparken, Ocak 2019’da Acıpayam’a görevlendirien Yıldız mobbingin devam ettiğini ileri sürerek 22 Temmuz’da hastane çatısına çıkarak intihara intihara yeltenmişti

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ CEPHESİ
İddiaların odağındaki isim Sağlık Müdürü Berna Öztürk ise, 22 Temmuz’daki olayın ardından yaptığı açıklamada, olayın kendileri ile bir ilgisi bulunmadığını belirterek, “Bu olay bizimle ilgili değil, Acıpayam Devlet Hastanesi başhekimliği ile ilgili bir olaydır. Bir üst makam olarak gereğini yapacağız. Biz her zaman personelimizin yanındayız. Eğer iddia edildiği gibi mobbing varsa sonuna kadar takipçisi olup gereğini yapacağız” demişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı