REKLAMI GEÇ

İyi Parti ile MHP arasında yeğen polemiği

İyi Parti ile MHP arasında yeğen polemiği

İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık’ın yaptığı bir paylaşım, MHP ile yeğe kavgası başlattı. Akışık bir fotoğraf paylaştı, altına da “MHP İl Başkanı’nın yeğenini transfer ettik” dedi. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk Akışık’ın paylaşımına yine sosyal medyadan cevap verdi, “tanımıyorum, yalnızca soyisim benzerliği” yorumunu yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2020 Pazar, 14:03

Türk siyasetinin uzun yıllar aynı çatı altında yürüyen, yol ayrımının ardından farklı kulvarlarda mücadele eden İyi Parti ve MHP arasında gerginlik her geçen gün artıyor. Son polemik “yeğen transferi” üzerinden yaşandı.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI “YEĞENİ TRANSFER ETTİK” DEDİ
İYİ Parti’nin yeni il başkanı Raziya Akışık, sosyal medya hesabından dün öğle saatlerinde rozet takılan bir gencin fotoğrafını paylaştı, altına da “Bugün İYİ ailemize katılan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün yeğeni Hüseyin Birtürk kardeşimize hoş geldin diyoruz. Gençlerimiz, geleceğimizdir!” notu düştü.

Paylaşımın altına çok sayıda yorum geldi. İYİ Partililerin ağırlıklı olduğu kullanıcılar hayırlı olsun ve hoş geldin paylaşımları yaptı.

MHP İL BAŞKANI’NDAN SERT TEPKİ
İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık’ın yeğen transferi paylaşımı, zaten aralarında sorun olan MHP’nin tepkisini çekti. MHP’nin İl Başkanı Cafer Birtürk, rozet takılan kişinin yeğeni olmadığını yine sosyal medyadan paylaştı.

Akışık’ın gönderisini paylaşan Birtürk, tepkisini de “Ey İP’in Müdüresinin Müdüresi. Bu kişiyi tanımıyorum sadece soyad benzerliğimiz var. Şu ana kadar sizi muhatap almadım almamda. Gündemde kalmak için bu çocuğu kullanman ayıp, yaptığın politika böyle acemice yapılmaz” sözleriyle dile getirdi.

Yorumlar

mehmet akşit   -  Bağlantı 31 Ağustos 2020, 11:08

eeee siyaset kimlere kaldı araştırmak yok sorup soruşturmak yok yalanın meydana çıkmayacakmı senin mumun yatsıya kadarda yanmamış

Bilal   -  Bağlantı 30 Ağustos 2020, 17:28

Yerel Seçimden bu yana İyi Partiden gidenler gitti hala daha gidiyorlar toparlanmaları çok çok imkansız Mhp den diyorlar Genç Mhp li değilmiş demek ki yani Siz Deva Partisine gidecek olanları engelleyin dağılıyorsunuz farkında mısın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı