REKLAMI GEÇ

Kabine toplanıyor, yeni yasaklar gündemde

Kabine toplanıyor, yeni yasaklar gündemde

Koronavirüs salgınında vaka ve vefat sayılarındaki artışın önü alınamıyor. Kısa süre önce hafta sonları gece saatlerinde sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Kabine toplantısında yasakların kapsamının genişletilmesi, hafta içinde de sokağa çıkma yasağı getirilmesi bekleniyor. Ayrıca, hafta sonları sınırlı saat aralığında uygulanan yasağın tam güne çekilmesi de gündemde.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2020 Pazartesi, 12:11

Türkiye’de corona virüsü salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 13 bin 500’ü geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen cuma günü “Yeni tedbirler almaya mecburuz, alacağız” açıklamasının ardından gözler bugün toplanacak Kabine’ye çevrildi.

Kabine’nin ana gündem maddesi salgına karşı alınacak yeni önlemler ve kısıtlamalar olacak. Toplantıda Sağlık Bakam Fahrettin Koca son 10 günlük tabloyla ilgili bir sunum yapacak.

15 gündür hafta sonları 20.00-10.00 arası uygulanan sokağa çıkma yasağının genişletilmesi; yasağın vaka ve ölüm sayılarının yüksek olduğu bazı illerde hafta içi de uygulanması gibi önlemlerin alınması bekleniyor.

Ayrıca, hafta sonları sınırlı saatler arasında uygulanan sokağa çıkma yasağının tam güne dönüştürülmesi de bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı