REKLAMI GEÇ

Kafelerde açılış öncesi hummalı bir çalışma var

Kafelerde açılış öncesi hummalı bir çalışma var

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan kafe, restoran, bar, kıraathane ve çay bahçeleri 1 Haziran itibariyle kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 2.5 aydır kapalı olan işletmeler, yarın için son hazırlıklarını yapıyor.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2020 Pazar, 16:12

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2.5 ay önce kapatılan kafe, restoran, bar, kıraathane ve çay bahçeleri yarın açılıyor. 1 Haziran’da kapılarını açacak olan işletmeler, son hazırlıklarını yapıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları sonrası kafeler, çay bahçeleri ve kahvehaneler, belirlenen kurallar doğrultusunda açılacak.

Sosyal mesafe kurallarına göre iş yerlerini hazırlayan işletmeciler; temizlik, dezenfektan ve kurallara uygun şekilde iş yerlerini hazır hale getirdi. Müşterilerine en sağlıklı hizmeti vermeyi hedefliyorlar.

Delikçınar’da bulunan Eflatun Sokak 2.5 aylık sessizliğin ardından yarın müşterilerini bekliyor.

Altıntop Mahellesi’nde bulunan kafede işletmeci olan Melih Çapa’da yarın için tüm hazırlıklarını bitirdiklerini belirtti. Çapa, “Bütün hijyen kullarına uygun olarak temizliğimizi yaptık. Masalar arasında en az 1.5 metre sandalyeler arasında ise en az 60 cm. boşluk bıraktık. Bahçeyle beraber toplam 40 kişilik kapasitemiz var. Tüm müşterilerimiz gönül rahatlığıyla gelebilir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı