REKLAMI GEÇ

Kanser teşhisi konan Denizli Valisi Ali Fuat Atik deprem bölgesinde görevde

Kanser teşhisi konan Denizli Valisi Ali Fuat Atik deprem bölgesinde görevde

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’a koordinatör vali olarak atanan Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e kanser teşhisi konuldu. Eve gönderilmek istenen Vali Atik, “Gitmem” deyip, deprem bölgesindeki görevini sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2023 Pazar, 10:36

Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e kanser teşhisi konuldu. Vali Atik, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremin en çok vurduğu kent olan Hatay’a koordinatör vali olarak atandı. Tam bu dönemde hastalık teşhisi konan Vali Atik, hiç beklemeden görev bölgesine gitti. Hatay’da Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hızlı bir görev üstlendi.

Fakat Vali Atik, hastalığına ve doktorların tavsiyelerine rağmen bölgeden ayrılmadı. Tedavisini bölgede sürdüren Vali Atik, göreve boynundaki kemoterapi şişesiyle devam ediyor.

Vali Atik’in bu durumu, CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’ün paylaşımıyla bilinir hale geldi. Öztürk, Vali Atik ile birlikte fotoğraf paylaştı ve şu notu paylaştı:
“Git diyorlar. Gitmem diyor…
Fotoğraftaki kişi Denizli Valisi Ali Fuat Atik. Kanser hastası. Depreme kadar kimse bilmiyormuş.
Vali, Hatay’a koordinatör vali olarak görevlendiriliyor. Her şey ortaya çıkıyor. Boynuna taktığı kemoterapi şişesiyle çalışıyor.
Yeri geliyor konteynerde kemoterapi alıyor.
Fotoğraf ısrarlarım sonucu çekildi ve kırmadı beni. Haberinizi yapmak istiyorum dedim. Yaptım. Anlattı…
Gitmiyorum dedi. Doktorları da dinlemiyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı