REKLAMI GEÇ

Kar merkeze de indi, kent geneli beyaza büründü

Kar merkeze de indi, kent geneli beyaza büründü

Bir süredir özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı kent geneline yayıldı. Çameli, Acıpayam, Serinhisar, Tavas bölgelerinde etkili olan kar yağışı Denizli’nin tüm ilçelerini etkisi altına aldı. Sabah saatlerinden itibaren kar kent merkezi kabul edilen Merkezefendi ve Pamukkale’ye de yağmaya başladı. Kent bir anda beyaz örtüyle kaplandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2022 Salı, 11:04

Denizli beyaz bir sabaha uyandı. Gece boyunca ilçelerde etkisini artıran kar yağışı, yüksek kesimlerden kent merkezine doğru inmeye başladı.

Merkezefendi ve Pamukkale’nin yüksek kesimlerinde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte başlayan kar, saatler ilerledikçe etkisini artırdı, ilçelerin geneline yayıldı.

Saat 10.30 sıralarında Bayramyeri ve Delikliçınar başta olmak üzere yoğun kar almaya başladı. Beyaz sürpriz Denizlilileri ve özellikle çocukları mutlu etti.

İLÇELERDE ETKİLİ OLUYOR
Kar yağışı özellikle yüksek rakımlı ilçelerde etkili oluyor. Serinhisar ve Acıpayam’da yoğun kar nedeniyle eğitime bir gün ara verilirken, Çameli ve Çivril’den de taşımalı eğitim veren okullara kar tatili geldi.

TÜM İLÇELERDE KAR VAR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’nin tüm ilçelerinde görülen kar yağışının gün boyu devam etmesinin beklendiğini bildirdi. Kar, yarın yerini karla karışık yağmura bırakacak.

DİKKAT!
Yoğun kar nedeniyle özellikle trafikte oluşabilecek tehlikelere karşı yurttaşların dikkatli olmaları istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı