REKLAMI GEÇ

Karahayıt’taki termal hastaneye üst düzey inceleme

Karahayıt’taki termal hastaneye üst düzey inceleme

Pamukkale Üniversitesi’ne bağlı olarak yapılan ve Denizli’yi sağlık turizminde önemli bir noktaya taşıyacak olan termal hastanenin bitirilmesi için kentin üst düzey yöneticileri bir araya geldi. Turizmcileri, hastane inşaatının bir an önce bitirilmesini istemişti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2020 Cuma, 13:58

Termal su merkezi Karahayıt’tata inşaatı süren Pamukkale Üniversitesi’ne bağlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşaatının bitirilmesi için güçbirliği yapıldı.

Önceki rektör Hüseyin Bağ döneminde defalarca gündeme gelen ancak bir türlü bitirilemeyen hastaneye yeni rektör Prof.Dr. Ahmet Kutluhan, kent protokolüyle birlikte inşaatı inceledi.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki proje alanında yer alan; klinik blok, hasta odaları ve ıslak zemin alanları ile termal havuzlar, terapi havuzları, açık termal havuz, poliklinik, zemin kat acil bölümünü gezdi, inşaatı yürüten firma yetkilisinden bilgi aldı.

19 bin 746 metrekare arsa üzerine inşa edilen; idari blok, poliklinik bloğu, havuz bloğu ve klinik (yatak) bloğu olmak üzere dört ayrı bloktan oluşan ve 96 yatak kapasitesine sahip PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi tamamlanması halinde Denizli’yi sağlık turizminde bir adım öne taşıyacak.

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen de geçen günlerde açıklama yaparak, hastane inşaatının Denizli turizmi için önemine değinip, “Artık inşaatı bitirin” demişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı