REKLAMI GEÇ

Sokak ortasında öldürülen Sevil’in yürek yakan hayatı

Sokak ortasında öldürülen Sevil’in yürek yakan hayatı

Çivril’den mevsimlik işçi olarak gittiği Burdur’un Çavdır ilçesinde sokak ortasında kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen 35 yaşındaki Sevil Özel’in dramı yürek dağladı. 3 çocuk annesi Özel’in eşinden şiddet gördüğü için ayrıldığı, ölümle tehdit eden eşinden korktukları için çocuklarıyla sürekli yer değiştirerek yaşamaya çalıştığı ortaya çıktı. Olayın zanlısı eski eş ise cinayeti cezaevinden izinli çıktığında işledi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2020 Pazar, 13:46

Çivril’den Burdur’un Çavdır ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışmaya giden Sevil Özel (35), sokak ortasında, geçen yıl boşandığı Tarkan A. tarafından (37) kızı M.A.’nın (17) gözleri önünde 12 bıçak darbesiyle öldürüldü.

Tarkan A., olaydan yaklaşık 20 saat sonra saklandığı yakınının evinde yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Kızının gözleri önünde vahşice öldürülen 3 çocuk annesi Özel’in cenazesi dün memleketi Çivril’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

SÜREKLİ ŞİDDET UYGULUYORDU
Denizli Haber’in Sevil’in yakınlarından ulaştığı bilgilere göre, Tarkan A. ile Sevil Özel’in evlilikleri, ilk günden itibaren sorunluydu. Alkol bağımlılığı bulunduğu iddia edilen Tarkan A., eşine sürekli şiddet uyguluyordu ve birçok kez ölümle tehdit etti. Eşinin şiddetine dayanamayan Sevil Özel, geçtiğimiz yıl boşanma davası açtı ve Tarkan A.’dan boşandı. Ancak Tarkan A., eski eşi ve çocuklarının peşini bırakmadı.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKTI
Sevil Özel ve 3 çocuğu Tarkan A’nın kendilerini zarar vereceği korkusuyla yaşadıkları Çivril’den ayrıldı ve sürekli yer değiştirerek yaşamaya başladı. Tarkan A., bu süre zarfında arkadaşını bıçakladığı gerekçesiyle cezaevine girdi. Eski eşi ve çocuklarının Burdur’un Çavdır ilçesinde olduğunu öğrenen Tarkan A., geçtiğimiz mayıs ayında cezaevinden izinli çıktı.

CİNAYET ÖNCESİ TEHDİTLERDE BULUNDU
Cezaevi firarisi eski iş Tarkan A., Çavdır’da eski eşini ve çocuklarını aramaya başladı. Polis ekipleri tarafından ilçenin her yerinde aranan Tarkan A, bu sürede eski eşini telefonla arayarak tehditte bulundu. Cuma günü hastane çıkışı eski eşine yol ortasında saldıran Tarkan A., eşini 12 bıçak darbesiyle kızının gözü önünde sokak ortasında öldürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı