REKLAMI GEÇ

Korona ile mücadeleye Denizli’den destek yağıyor

Korona ile mücadeleye Denizli’den destek yağıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına Denizli’den destek yağıyor. İlk adımı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 6 aylık başkanlık, eşi Berrin Zolan’ın da emeklilik maaşını bağışlayarak attığı destek kampanyasına Denizlili siyasiler önemli katkılar sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2020 Salı, 11:26

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün akşam başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası kısa süre içinde büyüdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi ile birlikte 6’şar maaşlarını bağışlayarak öncülük ettikleri kampanyaya belediye başkanları, siyasiler ve spor camiası birbiri ardına bağışlarla katıldı.

İL BAŞKANI FİLİZ’DEN 100 BİN LİRA
Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya 100 bin liralık bağış ile katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Filiz, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın başlattığı ihtiyaç sahiplerine destek çalışması milli dayanışma kampanyasına biz de şirketimizden 100 bin lira ile katılıyoruz” dedi.

BİRTÜRK 5 MAAŞ BAĞIŞLADI

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de 5 emekli maaşını kampanyaya bağışladı, “Devletimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖRKİ 6 AYLIK MAAŞIYLA KATILDI
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise kampanyaya 6 aylık maaşını bağışlayarak katıldı. Örki bağışı sosyal medya hesabından, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın başlattığı milli dayanışma kampanyasına bir aylık maaşım ile katılıyorum. El ele, gönül gönüle vererek birlikte başaracağız” sözleriyle duyurdu.

REKTÖR BAĞ VE BAŞKAN VURAL’DAN 1 MAAŞ
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, milli dayanışma kampanyasına 1 maaşını bağışlayarak katılırken, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural da 1 maaşlı bağış ile kampanyaya destek verdi.

ÖZBAŞ VE İNAMLIK’TAN 3 MAAŞ
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, milli dayanışma kampanyasına 3’er maaşlarını bağışlayarak destek verdi. Her iki başkan da bağışlarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANI BAŞER’DEN 100 BİN TL
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ise milli dayanışma kampanyasına aile şirketlerinden yaptığı 100 bin liralık bağış ile katıldı.

ALİ ÇETİN’DEN 50 BİN LİRA
Milli dayanışma kampanyasına Denizlispor’dan da destek geldi. Kulüp Başkanı Ali Çetin kampanyaya 50 bin liralık bağış ile katıldı.

Yorumlar

Ömer ÖZTÜRK   -  Bağlantı 1 Nisan 2020, 08:02

Kişilere ve miktarlara bakıldığında zorlama olduğu belli olmuyor mu*

goko   -  Bağlantı 31 Mart 2020, 17:16

bız devletımızden para beklerken onlar bızden para ıstedı şaştık kaldık bu işe. Bu gidişle koronodan ölürmüyüz bilmiyorum ama açlıktan öleceğimiz kesin…

Fero   -  Bağlantı 31 Mart 2020, 11:52

NEDENSE HİÇ İNANDIRICI DEĞİL SİNİZ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı