REKLAMI GEÇ

Korona nedeniyle bir fabrika daha üretime ara verdi

Korona nedeniyle bir fabrika daha üretime ara verdi

Denizli Valiliği’nin bir fabrikada bir kişide ortaya çıkan koronavirüsün tüm çalışanlara bulaştığı ve bir kişinin hayatını kaybettiğinin belirtildiği açıklamanın ardından, bir açıklama da EYMER’den geldi. Bir hafta önce çalışanlardan birinde korona tespit edildiği, virüsün 7 kişiye de bulaştığının belirlenmesinin ardından üretime ara verildiği açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2020 Salı, 18:15

Sabah saatlerinde Denizli Valiliği twitter hesabından yapılan bir paylaşım, tüm dikkatleri Denizli’ye çevirdi. Valilik paylaşımında bir fabrikada koronavirüs çıktığı, tüm çalışanların koronaya yakalandığı ve bir kişinin de hayatını kaybettiğine yer verilmesi, uzun süredir normal sürece dönen kentte virüsün yeniden gündeme alınmasına yol açtı. Fabrikanın 25 gündür kapalı olduğu da ifade edildi.

BİR AÇIKLAMA DA EYMER’DEN GELDİ
Denizli, koronavirüs nedeniyle kapanan fabrikayı merak ederken, EYMER’den hem fabrikada görülen koronavirüs vakaları, hem de “Valilik açıklamasına konu olan fabrika biz değiliz” yönünde açıklama geldi.

EYMER’den yapılan açıklamada yaklaşık bir hafta önce Eyüpoğlu Mermer’in bir personelinde koronavis pozitif çıktığı, devam eden taramalarda da 7 çalışanda korona tespit edildiği belirtildi.

Bu gelişmenin ardından 20 Temmuz günü Sağlık Müdürlüğü ile yapılan istişare sonucu tedbir amacıyla üretime ara verildiği açıklandı.

EYMER’den yapılan açıklamada, “Bugüne kadar 7 personelimizde pozitif vaka görülmüş, bunların hiçbiri yoğun bakım tedavisi görmeyip, tümü Denizli Devlet Hastanesi’nde karantina tedaveisi görmüştür. Bugün itibari ile hastanede 1 personelimiz olup, 6 personelimiz tedavilerinin ardından taburcu olmuştur. Personelimizde son 4 gündür pozitif vaka bulunmamış olup, 4 Ağustos Salı günü firmamız tüm personeliyle faaliyetine başlayacaktır” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı