REKLAMI GEÇ

Melek Mosso’ya uzman çavuşluktan atılan Musa O’ya “hakaret suçlamasıyla” dava açıldı

Melek Mosso’ya uzman çavuşluktan atılan Musa O’ya “hakaret suçlamasıyla” dava açıldı

Yaşamının bir kısmını Denizli’de geçirdiği için kent halkı tarafından sevilen sanatçılardan Melek Mosso, hakkında hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istemiyle dava açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2023 Pazartesi, 13:37

Tırmandığı şöhret basamakları Denizli’de başlayan ve bu nedenle kent halkı tarafından sevilen sanatçı Melek Mosso’ya dava açıldı. Batman’da İpek Er, uzman çavuş Musa O. tarafından cinsel saldırıya uğradığı iddia ettikten sonra yaşamını sonlandırmıştı. Oyuncu Ezgi Mola da duruma Twitter üzerinden tepki göstermiş fakat hakaret ettiği gerekçesiyle mahkum olmuştu. Melek Mosso da yine Twitter üzerinden Ezgi Mola’ya destek vermişti. “Ezgi Mola yalnız değildir” etiketiyle paylaşım yapan Mosso, “Tecavüzcüleri koruyan bu sisteme yazıklar olsun” dedi.

T24’ten Asuman Aranca’nın haberine göre, uzman çavuş Musa O’nun avukatı Mosso’nun müvekkiline hakaret edildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Mosso, dava sürecinde uzlaşmayı kabul etmedi. Bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Mosso hakkında sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret” suçlamasıyla iddianame düzenledi. Mosso savunmasında böyle bir olaya duyarsız kalmasının mümkün olmadığını fakat paylaşımın genel olduğunu ve şikayetçiyi doğrudan hedef almadığını söyledi. Mosso hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis isteniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı