REKLAMI GEÇ

Meteoroloji’den yeni hafta için hava uyarısı. Pazartesi fırtına, salı gök gürültülü sağanak var

Meteoroloji’den yeni hafta için hava uyarısı. Pazartesi fırtına, salı gök gürültülü sağanak var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki hafta için öngörülen hava tahminlerini paylaştı. Haziran ayı başından bu yana yağmur ve şiddetli rüzgarlar ile boğuşan Denizli’de yeni hafta da fırtına ve yağmur ile geliyor. Pazartesi günü fırtına, salı günü ise gök gürültülü sağanak yağmur öngörülüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2022 Cumartesi, 14:50

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de önümüzdeki hafta beklenen hava durumu verilerini paylaştı. Buna göre Haziran ayı başından bu yana yağmurlar ile mücadele eden Denizli’ye yeniden yağış uyarısı yapıldı.

PAZARTESİ GÜNÜ FIRTINA BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre pazartesi günü Denizli’de şiddetli rüzgar bekleniyor. Saatteki hızı 50-60 kilometre olması beklenen şiddetin rüzgarın zaman zaman daha da güçlenerek fırtınaya dönüşebileceği tahmin ediliyor.

Şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle oluşabilecek direk ve ağaç devrilmesi, çatı uçması ve trafikteki aksamalar konusunda vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

SALI GÜNÜ GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞMUR
Meteoroloji salı günü ise gök gürültülü yağmur beklendiğini duyurdu. Hava sıcaklıklarında ise fark edilir bir değişim yaşanmayacağı, 31-34 derece aralığında seyredeceği öngörülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı