REKLAMI GEÇ

Mülki idare amirler kararnamesi yayımlandı, Denizli’de de değişiklikler var

Mülki idare amirler kararnamesi yayımlandı, Denizli’de de değişiklikler var

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam atamaları yapıldı. Kararname ile Denizli’den gidenler ve bu kentte görevlendirilen isimler de belli oldu. Kente bir vali yardımcısı ve 3 kaymakam geldi, 6 kaymakam ise başka illere atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2022 Cuma, 10:24

2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. 1. sınıf ilçede görev yapan 46, 2. sınıf ilçede görev yapan 37, 3. sınıf ilçede görev yapan 43, 4. sınıf ilçede görev yapan 104, 5. sınıf ilçede görev yapan 38, 6. sınıf ilçede görev yapan 61 olmak üzere toplam 329 ilçenin Kaymakamının görev yerleri değiştirildi.

Değişikliklerden Denizli’de etkilendi. Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Denizli Vali Yardımcısı olarak görevlendirilirken, 9 kaymakamın da görev yerleri değiştirildi. Elazığ Pulu Kaymakamı Tayfun Deli Denizli Buldan Kaymakamı, Çorum Oğuzlar Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı Denizli Baklan Kaymakamı ve Van Gevaş Kaymakamı Hamit Genç Denizli Honaz Kaymakamı olarak atandı.

Çal Kaymakamı Ertuğrul Aslan Burdur Altınyayla Kaymakamı, Babadağ Kaymakamı Adem Karataş Malatya Arguvan Kaymakamı, Güney Kaymakamı Osman Acar Hatay Hassa Kaymakamı, Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün Bayburt Aydıntepe Kaymakamı oldu. Buldan Kaymakamı Murat Sarı Muğla Vali Yardımcısı, Kale Kaymakamı Abdulkadir Şahin de Iğdır Vali Yardımcısı olarak atandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı