REKLAMI GEÇ

Müzisyenler seslerini duyan Vali Atik’e teşekkür etti

Müzisyenler seslerini duyan Vali Atik’e teşekkür etti

Koronavirüs önlemleri kapsamında sokak düğünlerinin yasaklanmasıyla harekete geçen Denizli Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği, önce hazırladıkları kliple Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi, ardından da Delikliçınar Meydanı’nda ses getiren bir protestoya imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2020 Pazartesi, 16:37

Delikliçınar Meydanı’na önce enstrümanlarını bırakan ve sessiz eylem yapan müzisyenler, daha sonra sazlı-sözle protesto ile sokak düğünlerinin yasaklanmasının müzisyenler için hayati sorun yaratacağını ifade etmişlerdi.

SESLERİ DUYULDU, VALİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ
Denizli Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği Başkanı Volkan Uzunlar, seslerini duyan ve Denizli Hıfzıssıhha Meclisi’nde sokak düğünlerini serbest bırakılmasını sağlayan Vali Ali Fuat Atik’e teşekkür etti.

Uzunlar, “Sesimizi duyan, aldığı karar ile mağduriyetimizi gideren Valimiz Ali Fuat Atik’e teşekkür ederiz” dedi.

Her insanın salonlarda düğün yapmaya maddi güçlerinin yetmeyeceğini, müzisyenlerin büyük bölümünün de sokak düğünleri sayesinde evlerine ekmek götürebildiğini belirten Volkan Uzunlar, “Sokak düğünleri bizim sektörün vazgeçilmezi. Yasaklanması demek, onlarca müzisyenin işsiz kalması, ailelerinin zor duruma düşmesi demektir. Bu karardan dönüldüğü için memnunuz” diye konuştu.

KURALLARA UYULACAK
Hıfzıssıhha Meclisi’nin sokak düğünleri ve koronavirüs önlemleri kapsamında aldığı her kurala titizlikle uyacaklarını belirten Volkan Uzunlar, “Biz elimizden geleni yapacağız. Koronavirüs kararlarına harfiyen uyup, kimsenin sağlığının tehlikeye girmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı