REKLAMI GEÇ

Öğretmenler günü kutlu olsun

Öğretmenler günü kutlu olsun

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanının verilişi ve millet mekteplerinin açılış yıldönümü, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor. Bu anlamlı gün nedeniyle mesaj yayınlayan Denizli protokolü, öğretmenliğin sevgi ve fedakarlık gerektiren kutsal bir görev olduğuna işaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2020 Salı, 09:00

Denizli protokolü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ilişkin mesaj yayınladı. Protokolün mesajları şöyle:

ALİ FUAT ATİK (DENİZLİ VALİSİ)
Sizler; karakteri sağlam, bilgili nesiller yetiştirmeye gayret ederek onlara iyiyi ve doğruyu öğreten, millî ve manevi değerlerimizi geleceğin emaneti olan çocuklarımıza aşılayan eğitim neferlerisiniz. Bu özverili çabanız, bizlerin her zaman gurur kaynağı olmuştur.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK: “Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Gelecek gençlerindir. Gençler de öğretmenlerin eseridir” diyerek öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulamıştır.

Eğitim, bir milletin geleceğini inşa eden en önemli unsurdur. Geleceğimiz olan çocuklarımıza bu unsuru en güzel şekilde aktarmak, yarınlarımız için kutsal bir görevdir. İnsan hayatının başlangıcından itibaren ilk olarak ailede başlayan bu önemli görev, siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde okullarımızda devam etmektedir. Hem ülkemizin hem de dünyanın içinden geçtiği bu zorlu pandemi sürecinde tüm olumsuzluklara rağmen ülkemizin yarınları olan çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlarken, eğitim-öğretimin sadece okullarda değil aynı zamanda evlerde de devam edebileceğini göstermeniz, bu mesleğin önemini her zamankinden daha fazla öne çıkarmıştır. Bu süreci okul-öğretmen-aile işbirliği ile en iyi şekilde geçireceğimize inancım sonsuzdur. Her öğretmen nasıl ki öğrencilerinin anne-babası ise her anne-baba da birer öğretmendir. Bu nedenle okul-aile ve öğretmenlerimiz el ele vererek gelecek nesillerin daha donanımlı, kendine güvenen, bilimin ışığında ilerleyen bireyler olarak yetişmesini sağlamalıdır. “
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyeti kurduktan hemen sonra diline, tarihine, kültürüne sahip çıkan; okuma-yazma oranı yüksek, araştıran, üreten bir nesil inşa etmeyi öncelik haline getirmiştir. Ülkemizin her köşesinde fedakârca, çağımızın imkânlarından faydalanarak donanımlı bireyler yetiştiren öğretmenlerimiz, birer meşale rolü üstlenen geleceğimizin mimarlarıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehit öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum.

ŞAHİN TİN (AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ)

“Öğretmenlerimiz; bizlere emeği, gayreti, mücadeleyi yarınları inşa etmeyi, bilgi ve tecrübeyi aşılayan kısacası hayat hikâyemize fener tutan bilge dimağlardır. Öğretmenlerin, Türkiye’nin istikbaline uzanan yolculuğunda sistemin temel taşı ve mimarları olarak yerleri çok ayrıdır. Bilginin yanında tecrübe ve irfanıyla evlatlarımızı geleceğe hazırlama gayreti taşıyan, mesleğini hakkıyla yerine getiren fedakâr öğretmenlerimize her zaman müteşekkiriz. Öğretmenlerimiz kutsal olduğu kadar mesuliyeti de bir o kadar ağır bir görev ifa ediyorlar

Salgınla mücadele edilen bu zor dönemde bile elini taşın altına koyan her türlü iletişim kanalını kullanarak gönül bağını öğrencileriyle koparmayan öğretmenlerimizin özverileri, gayretleri, meslek aşkları, Türkiye sevdaları hiçbir şeyle ölçülemez. Mesuliyet aşkınız Türkiye’ye güç veriyor. Üzerimizde hakkı ve emeği bulunan kendi öğretmenlerim ve tüm öğretmenlerimizi hürmetle selamlıyorum. Başta görevi başında şehit edilenler ve vefat eden öğretmenlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”

OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
“Çocuklarımızın her açıdan iyi yetiştirilmeleri, geçmişimizi layıkıyla idrak etmeleri, medeniyet değerlerimizi özümsemeleri ve kendinden emin sorumluluk sahibi birey olmaları en büyük hedefimizdir. Bizi bu hedefimize ulaştıracak isimlerin en başında ise öğretmenlerimiz gelmektedir.

Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemi sürecinde bir kez daha anlaşıldı ki, eğitim hayatımızın en önemli ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Bu aydınlık meşalesini taşıyan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Mesai mefhumu gözetmeden çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Gönüllerimizde çok özel bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.

Bu vesilelerle Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehadet şerbeti içmiş ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyorum. Büyük bir özveri ve fedakârlık ile evlatlarımıza emek veren, yarınlarımızın mimarı tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarım.”

AHMET KUTLUHAN (PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖR VEKİLİ)
İnsanın, dünyaya geldiği andan itibaren felsefe, bilim, sanat, teknoloji vb. aklî değerleri ortaya koyabilmesi ve bu değerler doğrultusunda üretebilmesi için, iyi bir eğitim ve öğretim sürecinden geçmesi gerekmektedir. Bu süreçte, insana yol gösterip, onu yönlendirecek, onu bilgilerle donatacak olan kişi; öğretmendir. İnsanın eğitilip yetiştirilmesinde ve farklı alanlardaki aklî değerlerin üretilmesinde en büyük pay, öğretmenlere aittir.

Pamukkale Üniversitesi olarak bizler, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister” sözünden hareketle, çağın gereksinimlerine uygun bilgilerle donatılmış, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği ön planda tutan, kendine güvenen, Türk milletinin kültür köklerine bağlı, ülkesini ve milletini seven ve sahip olduğu sorumlulukların bilinci ile ülkesini geliştirmeyi şiar edinen öğretmenler yetiştirmeyi sürdürerek, ülkemizin aydınlık geleceğine ışık tutmaya devam ediyoruz.

Bu düşüncelerle, ülkemizin dört bir yanında, büyük fedakârlıklar göstererek eğitim-öğretim faaliyetlerini her şartta sürdüren, yeni nesillerin yetiştirilmesinde büyük rol oynayan, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma gayreti içinde olan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor; “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine öğrencileri ile birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu günler diliyorum.

AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)
“Öğretmenler, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan fedakar neferlerdir.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk de her söyleminde öğretmenlik mesleğinin önemine değinmiştir. Eğitim, geleceğimizi doğru bir şekilde inşa etmemize imkan sağlayan en önemli meelektir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmemiz ve yarınlara güvenle bakabilmemiz için öğretmenlerimiz fedakarca görevlerini yerine getirmektedir. Öğretmenler, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan fedakar neferlerdir. Ülkemizin uluslararası alanda daha da güçlü bir şekilde temsil edilmesi, hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bunu sağlamak için; geleceğimizin teminatı, göz bebeğimiz çocuklarımızın, nitelikli bir eğitim alması ve her birinin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda donanımlı olarak yetişmesi en öncelikli hedefimizdir. Bu düşüncelerle başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevleri başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, bu kutsal görevi layıkıyla icra etmek adına çalışan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.”

ŞENİZ DOĞAN (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)
“24 Kasım, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür ve ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizin geleceği olan yeni nesilleri öğretmenlerimize emanet etmiş, ‘Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister’ diyerek öğretmenlerin toplum açısından ne derece önemli olduğunu ifade etmiştir. Gücünü sevgiden alan, insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleği olan öğretmenlik; bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahiptir. Dolayısıyla öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Cesaretini hiçbir zaman yitirmeyen; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, görevi başında şehit düşen eğitim neferlerimizi ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.”

MUSTAFA ŞEVİK (BULDAN BELEDİYE BAŞKANI)
“Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar saygın, sınırları, okul ve sınıf duvarları ile tarif edilemeyecek kadar ağır sorumluluk isteyen; sevgi ve fedakarlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. Bu düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygıyla, rahmetle anıyor ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU (CHP DENİZLİ İL BAŞKANI)
“Sevgi ve özveri ile çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, bizleri yetiştiren, zorluklara göğüs gererek ülkemizin dört bir yanında görev yapan öğretmenlerimizin, eğitim emekçilerinin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Bugün millet olarak en iyi bildiğimiz kavramlar, büyük rehberimiz Başöğretmen Atatürk’ün bize öğrettikleridir. Cumhuriyettir, demokrasidir, kadın erkek eşitliğidir, laikliktir, çağdaş ve gelişmiş bir toplum idealidir. Bunu gelecek kuşaklara aktaran ise Başöğretmen Atatürk’ün izinde ilerleyen öğretmenlerdir.

Öğretmenler günü bittiğinde sorunlar yine ortada kalacaktır. Türkiye’de 100 binin üzerinde öğretmen açığı bulunurken, karşın her atama döneminde 20 bine yakın öğretmen atanmaktadır. Yeni mezunlar ile birlikte on binlerce öğretmen atama beklemektedir. Genç öğretmenlerimiz atanamadığı için farklı işlerde çalışmak zorunda kalmakta, bazen de intihar etmektedir. Bu gerçekten içimizi yakan bir tablodur. Eğitiminden, ekonomiye, sağlıktan, tarıma, ülkenin sorunlarını çözecek reçete bellidir. Cumhuriyetin kurucu değerlerine geri dönmek, Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan sapmadan yürümektir.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, sosyal demokrat bir anlayışla, çocuklarımızı ve ülkenin geleceğini emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin sorunlarının çözüldüğü bir ülkede, öğretmenler gününü hakkıyla kutlayacağımıza inanıyorum. Bu anlamlı günde görevi başında şehit düşen, ebediyete intikal eden, öğretmenlerimizi ve bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir kez daha minnet ve saygıyla anıyorum. Büyük zorluklar altında mesleklerini sürdüren öğretmenlerimizin, bütün eğitim emekçilerinin öğretmenler gününü kutluyorum.”

RAZİYE AKIŞIK (İYİ PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI)

“1928 yılında büyük Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği ünvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım öğretmenler gününüzü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak, bilimde, ilimde, tarımda, teknoloji ve sanayide ilerlemek, dünyayı yaşanır bir hale getirmek için en güçlü devrim eğitimdir. Öğretmenlerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdan hür, irfanı hür nesiller ister.” sözünün rehberliğinde, genç kuşakların okuyan, araştıran, donanımlı, öz güvene sahip, kendi değerlerini unutmadan çağdaş değerleri benimseyen bireyler olarak yetişmesindeki çabaları her geçen gün daha büyük önem kazanmaktadır. Öğretmenlerimiz her zaman kalpleri insan sevgisi ile dolu, mesleğini en iyi şekilde yapma gayreti içinde, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak için nesiller yetiştirmeyi amaç edinmiş ve bu uğurda kendilerinden ödün veren fedakar kişiler olmuşlardır. Ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır.

Her zaman sevgi ve saygıyla andığımız değerli öğretmenlerimizin en büyük mutluluk ve onur kaynağı, yetiştirdikleri öğrencileridir. Hayatımızda başarılı olduğumuz her alanda öğretmenlerimizin emeği vardır. Ülkemizin geleceğini onlar kurmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ” Muallimler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr muallim ve mürebbilerini sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözü öğretmenliğin ne denli önemli bir meslek olduğunu anlıyor, yeni nesillerin kıymetini en iyi bilen değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.”

MÜJDAT KEÇECİ (DENİZLİ SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım tarihi, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenlik mesleğini diğer birçok meslekten ayıran en önemli özellik, malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. İnsanlığı yarınlara taşıyan çocukların ve gençlerin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, bu açıdan bakıldığında, toplumların yarınlarını planlayan adsız mimarlarımızdır. Öğretmenlerimiz, geleceği yönetecek olanları yetiştiren ve geleceğin yolunu çizenlerdir. Neredeyse bir yıldır eğitim sürecimiz Covid virüsü sebebiyle oldukça zorlaştı. Eğitim, belki de dijital dönüşümü en hızlı yaşayan alan oldu. İşte bu değişen ve zorlaşan eğitim şartlarında bile eğitim vermeye devam eden öğretmenlerimize saygımız sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hizmetlerin en kutsalını seçen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum.”

MAHMUT OĞUZ (DENİZLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ)

“Eğitim, toplumların biçimlenip, yönlenmesinde, kendisine çağdaş dünya içinde onurlu bir yer edinmesinde en önemli unsurdur.

Şurası bir gerçektir ki, toplumların gözünde her zaman saygıdeğer olmayı hak etmiş öğretmenler tarih boyunca, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, hep bilgilenme, aydınlanma öncüleri, diğer bütün mesleklerin üstünde, bu mesleklerin yapıcısı ve yaratıcısı, nesilleri eğiten, insanlık tarihinin en eski mesleğidir.

Atatürk 1922 yılında bir sözünde “ Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve sönmeyen ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.”diyerek görevinizin önem ve sorumluluğunu ifade etmiştir.

Değerli Arkadaşlar,

Çocuklarımız, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olmayı sizden öğrenmektedir. Ailesi dışında örnek aldığı ilk insan modeli sizlersiniz. Onları Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaki, insanı, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini, bayrağını seven ve daima yüceltmeye çalışan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı kişileri yetiştiren eğitim hizmetlerinin temel taşları olan siz değerli öğretmenlerimize şükran borçluyuz.

Unutmamalıdır ki ülkemiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi Atatürk ilke ve İnkılâpları doğrultusunda eğiten öğretmenlerimizin onurlu mücadeleleriyle kalkınacaktır. Bu mücadeleyi de öğretmenlerimiz Ata’sına yakışır bir şekilde sonsuza dek yapacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın…

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, mesleklerini icra ederken, şehit olan, vefat eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, hepinizi gönül dolusu sevgi, saygı ve muhabbetle selâmlıyorum.”

İBRAHİM TEFENLİLİ (DENİZLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)

Çocuklarımızı yetişkin birer insan oluncaya kadar emanet öğretmenlerimiz bilgi, birikim ve donanımları ile çocuklarımızı hayata hazırlamakta, onları pırlanta gibi parlatmaktadır. Geleceğimiz olan çocukların üzerine titreyen, onları eğiten, aydınlatan öğretmenlerimiz her türlü takdiri fazlasıyla hak etmektedir.

Zor şartlar altında, bir çok fedakarlıkta bulunarak kutsal mesleklerini icra eden öğretmenlerimize minnettarım. Onlar geleceğimizin baş mimarıdır. Onları daima başımızın üstünde tutacak, onlara verdiğimiz değeri sürekli koruyacağız.

Bu duygu ve düşünceler ile Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyor, aydınlık yarınlarımızın teminatı olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında üstün başarılar diliyorum.”

YUSUF GARİP (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ)
“Sevginin, ilginin, sabrın ocağı olan, toplumda bilginin, aydınlanmanın öncü neferleri öğretmenlerimiz sayesinde geleceğe umutla bakmaktayız. Öğretmenlerimiz, öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde bilgiyle donatarak yönlendirmekte ve yaşama hazırlanmasında büyük katkılar sunarak vatan toprağının dört bir yanında ulvi görevlerini ifa etmektedirler. Öğretmensiz bir toplum fikren, ahlaken ve vicdanen geride kalarak, canlılık emarelerini kaybedeceği açıktır. Öğretmenlerimiz, öğrencilerini üretken, sanata duyarlı, hayata sevgi ve saygı ekseninde bakan, adil ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek için can siperhane çalışmaktadır. En büyük yatırımın insana olan yatırım olduğunu da en iyi bilen öğretmenlerimiz, aydınlık geleceğimizin ilim ve irfan ordusudur. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ diyerek öğretmenlerin millet açısından ne denli önemli olduğunu bu sözleriyle vurgulamıştır. Aydınlığın simgesi, toplumun yol göstericisi öğretmenlerimizin bu özel gününde; başta hayatını kaybeden tüm eğitimcilerimizi saygı, minnet ve rahmetle yad ediyorum. Emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyorum. Sevgi emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.”

NAMIK KEMAL AYDOĞAN (EĞİTİM-İŞ DENİZLİ ŞUBE BAŞKANI)
“Ülkesi için parlak bir gelecek düşleyen herkes bilmelidir ki o güzel günler, ancak öğretmenlerin hayat telaşına düşmeden, baskı görmeden, kendilerini sadece işlerine adayarak çalışabileceği günler sayesinde gelecektir.
Tüm olumsuzluklara rağmen Başöğretmen Atatürk’ün dediği gibi “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller” yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor; öğretmenleri bir gün değil her gün gülebileceği günleri örmek için mücadelemize güç vermeye davet ediyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı