REKLAMI GEÇ

Özel hastane sahibi doktora tutuklama

Özel hastane sahibi doktora tutuklama

Denizli’de özel bir hastanenin yönetim kurulu başkanı olan doktor M.Ç. Fethiye’deki bir otel ortaklığından ve ortaklarla yaşanan anlaşmazlığın yargıya taşınması nedeniyle tutuklandı. Bazı yayınlarda eşini bıçaklattığı iddia edilen M.Ç’nin eşi Denizli Haber’e konuştu, “Bıçaklama olayı olmadı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2022 Pazartesi, 13:56

Denizli, bir süredir kentteki bir özel hastanenin yönetim kurulu başkanı, tanınmış hekim M.Ç’nin tutuklanmasını konuşuyor. Fethiye’deki bir otele 3’te bir oranında ortak olan M.Ç’nin ortaklarıyla yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle aralarında tartışma çıktığı iddia edildi. Yine iddiaya göre M.Ç, bazı silahlı gruplardan oteldeki idareyi almak için yardım istedi. Bu iddia doğrulanamadı ancak polis yaklaşık iki aydır süren soruşturma kapsamında M.Ç’yi gözaltına aldı. Doktor M.Ç. tutuklandı.

BIÇAKLANDIĞI SÖYLENEN EŞ DENİZLİ HABER’E KONUŞTU: BIÇAKLAMA YOK
Yine başka bir iddia ise doktor M.Ç’nin eşi Z’yi tetikçi tutup bıçaklattığı ve tutuklamanın da otelle ilgili değil, bıçaklamaya azmettirdiği olduğu yönündeydi. Denizli Haber, konuyu Doktor M.Ç’nin eşi Z.Ç’ye sordu. Z.Ç, bıçaklama olayını kesinlikle yalanlarken, “Böyle bir olay olmadı” dedi. “Tutuklama yok mu diyorsunuz?” sorumuza ise “Bıçaklama yok” diye cevap verdi.

HASTANE YÖNETİMİ BİLGİ VERMEDİ
Denizli Haber’in ulaştığı hastane yetkilisi ise Dr. M.Ç’nin rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gelmediğini, tutuklama hakkında bilgisinin olmadığını söyledi. Yargı ve polis kaynakları tutuklamayı doğruladı ancak yargılama sürecinin selameti açısından dosya hakkında bilgi veremeyeceklerini bildirdiler.

‘YAKINDA BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK’
Masumiyet karinesi gereği, hastane ve kişi isimlerini açık yazmadığımız olayla ilgili Z.Ç, eşinin yakın zamanda bir basın açıklaması ile kamuoyuna bilgi vereceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı