REKLAMI GEÇ

Özel İnsanlar Derneği, Dünya Engelliler Günü’nde maske dağıttı, farkındalık yarattı

Özel İnsanlar Derneği, Dünya Engelliler Günü’nde maske dağıttı, farkındalık yarattı

Özel İnsanlar Derneği üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratmak için Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşlara maske dağıttı. Dernek Başkanı Aysun Tonel, “Her zaman sağlıklı bireylerin bizlere bir şey yapmasını beklemiyoruz, farkındalık yaratmak için pandemi döneminde maske dağıtmak istedik” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2020 Perşembe, 14:21

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Özel İnsanlar Derneği farkındalık yaratan bir etkinliğe imza attı. Bayramyeri Meydanı’nda toplanan dernek üyeleri, vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

Topluluk adına konuşma yapan Dernek Başkanı Aysun Tonel, pandemi nedeniyle bu özel günde böyle bir etkinlik yaptıklarını belirtti.

Tonel, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, pandemi nedeniyle daha sağlıklı güncelere kavuşmak için böyle bir farkındalık çalışması yaptık. Hep sağlıklı bireylerin bizlere bir şey yapmasını beklemiyoruz, bugün de biz böyle bir şey yapalım dedik. Herkes kendinin doktoru olsun, kendinizi sevin. Biziler dernek olarak 3 yıldır hizmet veriyoruz, koronavirüste birlik olduğumuzu görmelerini istedik. Lütfen herkes maske, hijyen ve mesafe kurallarına uysun bu kötü günleri hep birlikte atlatalım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı