REKLAMI GEÇ

Pamukkale Üniversitesi’nden ‘skandal sorular iptal edildi’ açıklaması

Pamukkale Üniversitesi’nden ‘skandal sorular iptal edildi’ açıklaması

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencilerine sorulan iki soru hakkında rektörlük açıklama yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2021 Cumartesi, 14:26

Rektörlüğün Twitter hesabından yaptığı açıklamada soruların iptal edildiğini ve soruşturma başlatıldığı belirtilirken, “Ulusal basına yansıyan ve PAÜ İİBF İktisat Bölümü öğrencilerine bahar dönemi finallerinde yöneltilen iki soru iptal edilmiş olup, gerekli tahkikat ve incelemeler başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

Açıklamanın devamında , “Pamukkale Üniversitesi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin milli birlik ve beraberlik ile bölünmez bütünlüğü hususlarındaki duruşumuz her daim bellidir” denildi.

Pamukkale Üniversitesi’nde parti isimleri verilerek sorulan sorular tepki çekmiş, ülke gündemine oturmuştu.
Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iktisat bölümü öğrencilerine bahar dönemi finallerinde iki soru yöneltti. Yaygın medyada ‘skandal’ ifadesiyle verilen sorularda, savcılığın hangi makamdan ‘Kürt yanlısı muhalefet partisini kapatması istediği’ ve hangi parti olduğu soruldu.

Pamukkale Üniversitesi’nde öğrencilere sorulan soru Türkiye gündemine girdi

Yorumlar

kabuzer   -  Bağlantı 14 Haziran 2021, 10:46

Kürt yanlısı parti ifadesi bende bu soruyu hazırlayanların pkk lı olduğu kanaatini uyandırıyor. Çünkü Kürtlerin kurduğu başka bir parti daha olduğunu biliyoruz. Soruyu hazırlayanlar Terör destekçisi parti dememişler. Niye..?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı