REKLAMI GEÇ

Pamukkale Üniversitesi’ne 253 sözleşmeli personel alınacak

Pamukkale Üniversitesi’ne 253 sözleşmeli personel alınacak

Pamukkale Üniversitesi, Devlet Memurları Kanunu’nun 4B maddesine göre istihdam edilmek üzere 253 sözleşmeli sağlık personeli alacak. Alınacak personelin yoğunluğu hemşire kadrosunda olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2020 Cumartesi, 11:50

Pamukkale Üniversitesi, özellikle pandemi nedeniyle yükleri artan sağlık çalışanlarına yeni isimleri eklemek için ilana çıktı.

PAÜ’den yapılan açıklamada 4B kadrosuyla alınan 253 sağlık personelinin yoğunluğu hemşire kadrosunda olacak. Hamşireler için 184 yeni kadro belirlenirken, alınacak diğer personellerin kadrolarının ise sağlık teknisyeni, sağlık teknikeri, diyetisyen, laborant, eczacı ve diğer sağlık personellerinden oluşacak.

PERSONELDE ARANACAK ŞARTLAR
PAÜ’den yapılan açıklamada, başvuruda bulunacak adaylarda aranacak olan en önemli kriterlerden biri KHK’lar ile kamu görevlerinden çıkarılmamış olmaları. Bunun yanı sıra erkek adaylarda askerliğini yapmış olma, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak koşulu da bulunuyor.

10 GÜN İÇİNDE BAŞVURU
Pamukkale Üniversitesi’nin personel alım ihalesinin yayınlanmasının ardından başvuruların 10 gün içinde yapılması gerekiyor. Online başvurularda adayların diploma ya da mezuniyet belgelerini sisteme eklemeleri gerekiyor. Ayrıca adaylardan başvuru formlarını eksiksiz doldurmaları da isteniyor.

Başvuru sonuçları, personel ilanının son başvuru bitiş tarihinden sonra 15 gün içinde www.pau.edu.tr adresinden yayınlanacak.

Yorumlar

Melek   -  Bağlantı 23 Mayıs 2020, 18:43

İssizlik

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı