REKLAMI GEÇ

Patenci gencin sokak köpeği ile imtihanı

Patenci gencin sokak köpeği ile imtihanı

15-20 yaş arası gençlere sokağa çıkma izni verilmesiyle caddeler yine hareketlendi. Sokak köpekleri, izinle evinden çıkan ve Denizli’nin en işlek yeri olan Delikliçınar’da paten kayan bir gence zor anlar yaşattı. Genç, cadde üzerinden geçen tüm araçları kovalayan köpeklerin ısrarlı takibinden güçlükle kurtuldu.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2020 Cuma, 09:40

Denizli’de 15-20 yaş altı gençlere ikinci kez izin verilmesiyle gençler sokaklara akın etti. Gençler, izinlerini arkadaşlarıyla dolaştı, bisiklete bindi, paten kaydı.

Gençlerin akın ettiği Delikliçınar’da paten ile kayan bir genç, sokak köpekleri tarafından kovalandı. Bir anda neye uğradığını şaşıran genç, köpeklerden son anda kurtuldu.

Bir süre devam eden kovalamacayı, çevrede bulunan vatandaşlarda tedirginlikle izledi. Neyse ki kovalamaca hem uzun sürmedi, hem de tatsız bir olay yaşanmadı. Meraklı sokak köpekleri çocuğun peşini bıraktı.

Yorumlar

Ferdi   -  Bağlantı 26 Mayıs 2020, 12:45

Zabıta araçları köpek toplama aracı ile aynı model olduğu için kovaliyorlar

firat_kzn   -  Bağlantı 24 Mayıs 2020, 23:02

biraz abartmissiniz o kadar zor kaçmadim 2 adim sonra baraktilar zaten peşimi

Barış ŞEN   -  Bağlantı 22 Mayıs 2020, 17:51

Çınardaki köpekler tüm tekerlekli araçları kovalamıyor.Defalarca tanık olduğum kadarıyla zabıta araçlarını kovalıyorlar. Ben hiç köpeklerin belediye otobüslerini, motosikletleri ve özel araçları kovaladığını görmedim.

Nez   -  Bağlantı 22 Mayıs 2020, 17:18

Şaka gibisiniz gerçekten çocuğun kaçar gibi bir hali mi var??? O köpekler sadece belediyenin toplama aracına havlıyorlar onun dışında daha kimseye saldırdığını görmedim çok uysak köpek hepsi. Algı oluşturma çalışmayın boşuna yemezler…

Özge Sayıner   -  Bağlantı 22 Mayıs 2020, 17:13

Habercilik ha. Şu an insanlar üzerinde algı yaratmak için bu haberi yapıyorsunuz ama birsürü hayvanın katliamı gibi bir görüntü varken bile belediyeyi korudunuz. Size yazıklar olsun. Toprak kabul etmez be

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı