REKLAMI GEÇ

Restoranlar, temassız menüye geçiyor

Restoranlar, temassız menüye geçiyor

Denizli’de iş yerlerinde kullanılmak üzere temassız menü üretildi. Lokantacılar Odası tarafından hayata geçirilen proje ile restoranlarda yüzlerce kişi tarafından kullanılan menülerin ortadan kaldırılması ve salgın ile mücadelede etkili olması hedefleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2020 Salı, 13:46

Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde koronavirüs salgını ile mücadele için restoranlarda uygulayacakları projeyi tanıttı.
Koronavirüsle mücadelede sağlık ve ekonomik açıdan esnafın işini kolaylaştıracak bir ürün geliştirdiklerini ifade eden Üçgül, “Bu ürün Lokantacılar Odası ve paylaşımcı firmamızın 3 aylık eseridir. Temassız Menü uygulaması ile restoranlarda yüzlerce kişini kullandığı menüleri ortadan kaldırarak hem sağlık açısından önlem almış hem de restaurantların ekonomik yükünü hafifletiyoruz” dedi.

MENÜYE TEMASSIZ ULAŞACAKLAR
Uygulmanın getireceği avantajlara değinen Üçgül, “Geliştirdiğimiz QR kod uygulaması ile müşteriler restoranda geldiklerinde telefonlarının kamera sistemi ile menülere ulaşabilecekler. İşletmelerde bu uygulamadan menü güncellemesi, fiyat değişikliği gibi işlemler kolaylıkla yapılabilecek. Ayrıca yılda 1-2 defa değiştirilmek zorunda olan menüleri kaldırarak çevre kirliliğinin de önüne geçmiş oluyoruz. Bir alternatifte restoran camlarına asacağımız QR kod ile müşteriler fiyat listelerine de ulaşabilecek” diye konuştu

ÜYELERİN YARISI KULLANACAK
Bu uygulamanın maliyetinin 250 TL olduğunu açıklayan Başkan Üçgül, uygulamayı kendi restoranında kullanmaya başladığını ve geri dönüşlerin olumlu olduğunu belirtti. Üçgül, Denizli Lokantacılar Odası’nın bin üyesinin en az yarısının uygulamayı kullanmasını hedeflediklerini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı