REKLAMI GEÇ

Sağlık Bakanlığı’nın kovid-19 haritasına göre, vaka yoğunluğu kent merkezinde

Sağlık Bakanlığı’nın kovid-19 haritasına göre, vaka yoğunluğu kent merkezinde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 tanısıyla takip edilen hastaların Türkiye genelindeki dağılımını gösteren haritalar paylaştı. Haritanın Denizli bölümünde yoğunluğun kent merkezinde olduğu dikkat çekiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2020 Salı, 22:52

Sağlık Bakanı Fahrettin koca, bu akşamki basın toplantısında il il rakam paylaşmadı ama kovid-19 tanısıyla takip edilen, hastanede bulunan ya da vefat edenleri semt semt gösteren harita paylaştı.

Bakan Koca, harita ile ilgili bilgi verirken, “Burada kırmızıyla işaretlenen bölgeler, yoğunluğun daha fazla olduğu bölgeler olarak yansımakta. Özellikle Türkiye genelindeki dağılımda İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez Kocaeli, Sakarya, Zonguldak… Özellikle bu noktada yoğunluğun daha fazla olduğunu bu haritadan görmek mümkün” dedi ve vakaların sokağına kadar takip edildiğini söyledi.

Bakan Koca’nın paylaştığı haritada İstanbul, İzmir ve Ankara gibi kentler özel olarak gösterilirken, Denizli gibi, birçok şehrin verileri gösterilmedi. Ancak haritanın geneline bakıldığında Denizli’deki vaka yoğunluğunun kent merkezinde yoğunlaştığı görülebiliyor.

Kent merkezi dışında Acıpayam’da hafif bir yoğunluk dikkat çekerken, diğer ilçelerde yoğunluk görülmüyor. Ancak ilçelerin tamamında mavi nokta bulunması dikkat çekiyor. Detaylı haritaya ulaştığımızda paylaşacağız…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı