REKLAMI GEÇ

Tavas Belediye Başkanı İnamlık’tan, ‘termik santral’ demeden, termik santral açıklaması

Tavas Belediye Başkanı İnamlık’tan, ‘termik santral’ demeden, termik santral açıklaması

Tavas’ın Avdan mahallesinde yapılması kesinleşen ve tepkilerin yükseldiği termik santral için ilk resmi açıklama Tavas Belediye Başkanı Ak Partili Hüseyin İnamlık’tan geldi. İnamlık, hiç termik santral demeden, “Tavasımıza zarar verebilecek hiç bir projeye sessiz kalmayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2020 Pazartesi, 11:20

Son günlerde Denizli kamuoyunun gündemini en çok meşgul eden Tavas’ın Avdan mahallesinde yapılacak olan termik santraline, siyasi partiler, meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların tepkisi yükseliyor.

Kömür santralinin yapılmaması için imza kampanyasının başlatıldığı Denizli’de yetkililer sessiz kalmakla suçlanıyor, açıklama yapmaları bekleniyordu.

Ak Partili Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, sosyal medya hesapları üzerinden hiç termik Santral ifadesi kullanmadan açıklama yaptı.  İnamlık, “Göreve geldiğim ilk günden itibaren Tavasın hizmetkarı olarak hep en iyisi için çalıştım, çalışıyorum. Bu nedenle Tavasımıza zarar verebilecek hiç bir projeye sessiz kalmayacağımıza, bu doğrultuda süreci takip ettiğimizi tüm değerli Tavaslıların ve Tavasımızı sevenlerin bilmesini isterim” dedi.

İnamlık’ın açıklamasına çok sayıda yorum yazıldı. Tepki gösterilen bir olaya belediye başkanının sessiz kalmaması vatandaşlar tarafından takdir edilirken, pek çok vatandaş, “Yanındayız” mesajı verdi.

Yorumlar

İdris Muslu   -  Bağlantı 5 Mayıs 2020, 14:08

Olay kaç zamandır gündemde ve bu arkadaş yeni mi konuşuyor ! Ya da konuştuğunu mu sanıyor !

Eren 20   -  Bağlantı 4 Mayıs 2020, 18:39

Esas tepki göstermesi gerekenler Nihat Zeybekçi, Akpli milletvekilleri nerede, neden konuşmuyorlar. Yazıklar olsun.

basicman   -  Bağlantı 4 Mayıs 2020, 15:55

ses vermiş ama termik santral deme cesareti olmamış..ve konuşma değil eylem gerek..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı