REKLAMI GEÇ

Turizmcilerden Honaz Belediye Başkanı Kepenek’e “Pamukkale” tepkisi

Turizmcilerden Honaz Belediye Başkanı Kepenek’e “Pamukkale” tepkisi

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in televizyon programında Pamukkale’ye giriş ücretleri hakkında eksik bilgi vermesine tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2023 Pazar, 11:53

Ulusal bir televizyon kanalı, Kaklık’tan canlı yayın yaptı. Programın konuğu ise Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’ti. Tanıtım sırası, yer altındaki Pamukkale olarak bilinen Kaklık Mağarası’na geldiğinde, Pamukkale’den de konu açıldı. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Pamukkale’ye girişin 200 TL olduğunu, Kaklık Mağarası’na girişin ise 12 TL olduğunu söyledi.

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, televizyon programının o bölümünü alıntılayarak, duruma tepki gösterdi. Şen, Pamukkale’ye Müze Kart ile girişin 60 TL olduğunu, öğrenci ve dezavantajlı kesimlere indirim yapıldığını belirtti. Şen, açıklamaların turizmcileri üzdüğünü belirtti. Şen’in paylaşımı şöyle:

Yorumlar

Nail ceviker   -  Bağlantı 6 Şubat 2023, 13:41

Aramızda. 50km var gidemiyoruz.cok pahalı.5kisi 1000 TL.

efe karahanlı   -  Bağlantı 6 Şubat 2023, 08:45

vatandaş x boş boş konuşma pamukkale de 5 dakika da müze kart veriliyor.. saçma sapan yorumlar yapmayınn..

vatandaş x   -  Bağlantı 5 Şubat 2023, 21:13

Ne yani? 199 lira da bizi mi kandırıyorlar? Şehir dışınsan misafir geldi ve spontane gidildi. Müzekart yok, 200 değil de 199 lira mi? 200 nedir ya? Dibimizdeki Pamukkale sanki Çinde. Neymiş, 60 miş. 5 kişi git, 200 lira sudan ucuz here? Ayıptır loo

Ali Aktürk   -  Bağlantı 5 Şubat 2023, 20:35

Denturod Başkanı Murat bey kardeşim haklısın, Turizmden anlamayanların turizm hakkında beyanat vermesi ne kadar yanlış artık bilinmeli.İlçe başkanımızın önce Kaklık Mağarasını en iyi hizmet verilir hale getirmelidir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı