REKLAMI GEÇ

Türk Büro-Sen büyüyor. Denizli’de 2 nolu şube kuruldu, ilk genel kurulunu gerçekleştirdi

Türk Büro-Sen büyüyor. Denizli’de 2 nolu şube kuruldu, ilk genel kurulunu gerçekleştirdi

Türk Büro-Sen Denizli’deki örgütlenmesini artırarak sürdürüyor. Türk Büro-Sen Denizli Şubesi çatısı altında uzun süredir faaliyet yürüten Türk Büro-Sen, üye sayısındaki artış ile birlikte 2 nolu şubesini de hayata geçirdi. Kuruluşu tamamlanan Türk Büro-Sen Denizli 2 nolu Şubesi, ilk genel kurulunu da gerçekleştirdi, yeni yönetimini belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2022 Salı, 09:00

Türk Büro-Sen Denizli 2 Nolu Şubesi’nin genel kuruluna Türk Büro-Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcıları Vedat Ulu, Emrah Karakurt ve Sami Çam, MHP Denizli İl Başkanı Av. Yusuf Garip, Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Özgür Solak, Türk Haber-Sen Genel Bşk. Yard. Önder Kazancı, TÜRKAV Denizli İl Başkanı Dr. Abdullah Beram, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcimiz ve Türk Eğitim Sen Denizli 1 Nolu Şube Başkanı Emre Erdoğan, konfederasyona bağlı sendikaların Denizli şube başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Genel kurulda katılımcılara seslenen Genel Başkan Türkeş Güney, “Kurulduğumuz ilk gün kendimize, Türk Devleti’ni ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak gören sendikacılık anlayışını belirledik ve bu anlayış doğrultusunda her zaman çalışan üreten, üyeleri ve memurları için kazanım elde eden bir sendika olduk. İnandığımız değerler doğrultusunda sadece memurlarımız için değil milletimiz için de mücadele ettik. Milli ve manevi değerlerimize dil uzatmaya kalkanlara karşı mücadele ettik, bundan sonra da bu tavrımız asla değişmeyecektir. Her daim milletimizin ve devletimizin yanında olacağız. Denizli 2 Nolu Şubemizin Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiriyoruz. Genel Kurulumuzun Sendikamıza, teşkilatlarımıza ve memurlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Göreve gelecek arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.


Konuşmaların ardından Şube Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarının belirlenmesi için seçimlere geçildi.


Yapılan oylama sonucunda yeni yönetim Fatih Kale, Recep Çolak, Hülya Çiçek, Adil Güngör, Kadircan Gündüz, Hasan Kocabıyık ve Kadir Görkem Erdihan’dan oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı