REKLAMI GEÇ

Tutuklu babasıyla görüşmesi için kampanya başlatılan kanser hastası tıp öğrencisi Ayşe vefat etti

Tutuklu babasıyla görüşmesi için kampanya başlatılan kanser hastası tıp öğrencisi Ayşe vefat etti

Yakalandığı mide kanseri nedeniyle hastanede tedavi gören tıp öğrencisi Ayşe Koca hayatını kaybetti. Denizli cezaevindeki babasıyla görüşmesi için bakanlıktan özel izin çıkarılan Ayşe dün babasını son kez 4,5 saat görmüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2020 Cumartesi, 13:09

Denizli’de KHK’yla ihraç edilip tutuklu olan babasını görebilmesi için sosyal medyada kampanya başlatılan ve Türkiye’nin gündemine oturan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi (21) Ayşe Koca yakalandığı mide kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti.

Koca’nın ölümünü sosyal medya hesabından duyuran HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Maalesef kaybettik! Ayşe Koca sabaha karşı vefat etti Genç Tıp öğrencisi kanser hastalığından kurtulamadı” dedi. Ve özel izinle babasını görebilmesinin teselli olduğunu söyledi, “Tek tesellimiz son nefesinden önce mahpus babasının onu görebilmesi. Mekânı Cennet olsun. Allah sabırlar versin. Çok acı, en çok da mahpus babasına dayanma gücü diliyorum” dedi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın da dün açıklama yaptığı Ayşe Koca’nın babasını son kez görebilmesi için sosyal medyada kampanya başlatılmıştı. “#AyseKocaBabasınıGormeli” etkileri kampanyaya mesaj atan binlerce kişi Koca’nın babasına izin verilmesini istemişti. Bunun üzerine açıklama yapan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, savcıdan izin çıktığını ve Ayşe’nin babasını göreceğini açıklamıştı. Cezaevinden izinli gelen Ali Koca, kızının yanında 4,5 saat durduktan sonra cezaevine geri götürülmüştü.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 12 Eylül 2020, 20:54

Aslında şöyle bir şey olabilir mi ilerde bilmiyorum temennim o dur ki inşallah olur Mahkum ile Hastaların bağlarına koparmamak adına Hastane de özel bölüm yapılabilir hafta da 3 gün 4 saat doya doya görebilmeli diye düşünüyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı