REKLAMI GEÇ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan otoyol açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan otoyol açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli otoyoluna ilişkin, “En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp bitirdikten sonra hedefimiz 2 yıl bitmeden bu yolu hizmete açmaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2020 Cumartesi, 14:07

Bir programa katılmak üzere Aydın’a giden Bakan Karaismailoğlu, daha önce defalarca iptal edilen Aydın-Denizli Otoyolu’na ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini, ihaleye çok değerli firmaların ilgi gösterdiğini vurgulayan Karaismailoğlu, “Yani böyle bir salgın sürecinden sonra ülkeler kendi ekonomilerini bile sorgularken, ülkemizdeki böyle büyük bir ihaleye bu kadar ilginin gösterilmesi, ülkemizin büyüklüğünün ve ülkemizin değerinin bir sonucudur. Otoyolumuzun şu an ihalesi tamamlanmış bulunmaktadır. Prosedürleri tamamlıyoruz. En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp bitirdikten sonra inşallah bütün hedefimiz 2 yıl bitmeden bu yolu hizmete açmaktır” dedi.

Karaismailoğlu, projenin bölgenin değerine değer katacağını belirterek, “Aydın-Denizli bölgesindeki üretime ve istihdama, turizme, tarıma ve ihracata büyük katkısı olacak bir proje. Bizim ulaşım ve altyapıdaki projelerimizi sadece bir yatırım olarak görmemek lazım. Yani burada bir birim harcama yapıyorsak, onun gelişi belki on birim, yirmi birim oluyor. Çünkü artı değerleri çok fazla. O yüzden bizim projelerimiz çok değerli. Gittikleri her yere bizim projeler canlılık getiriyor, hayat getiriyor. Orada yaşayanların yaşam kalitesini, yaşam standardını yükseltiyor” diye konuştu. (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı