REKLAMI GEÇ

Üniversiteye hazırlanan 2 genç kız belediye otobüsünde türkü söyledi, keyifli bir yolculuk yaşattı

Üniversiteye hazırlanan 2 genç kız belediye otobüsünde türkü söyledi, keyifli bir yolculuk yaşattı

Üniversite-Karahasanlı arasında şehir içi yolcu taşıyan 320 numaralı otobüs keyifli bir yolculuğa sahne oldu. Yolculuk sırasında türkü söylemeye başlayan 2 genç kız otobüsteki yolcuların beğenisini kazandı, müzik dolu bir yolculuk yaşattı. Müzik öğretmeni olmak için üniversite sınavlarına hazırlanan Zeren Taban ve Dilek İnce güzel sesleriyle herkesi büyüledi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2020 Cumartesi, 14:21

Belediye otobüsünde keyifli anlar yaşandı. Müzik öğretmenliği için üniversite sınavına hazırlanan Zeren Taban ve Dilek İnce, 320 numaralı otobüs ile yolculuk yaparken, türkü mırıldanmaya başladı. Şoförün “Sesli söyleyin de biz de dinleyelim” sözleri üzerine 2 kız türküyü yüksek sesle söylemeye başladı.

Genç kızlar güzel sesleriyle otobüsteki vatandaşları adeta büyüledi. Güzel sesleriyle Mağusa Limanı türküsünü seslendiren kızlar, yolcuların alkışını aldı.

HEDEFLERİ MÜZİK ÖĞRETMENİ OLMAK
Çocukluklarından beri türkülere ilgileri olduğunu ifade eden kızlar, hikayesi olan türkülerin onları çok etkilediğini ve daha candan söylediklerini belirtti.

İstanbullu olan Zeren Taban üniversiteyi bitirdikten sonra müzik öğretmeni olmak istediğini belirtti.

Kastamonu’dan Denizli’de kalan abisinin yanına gelip üniversite sınavlarına hazırlanan Dilek İnce de müzik öğretmeni olmak ve müzik yaşamına devam etmek istediğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı