REKLAMI GEÇ

Yazar İmamoğlu’ndan; ‘vay be dedirten atamalar’ iddiası

Yazar İmamoğlu’ndan; ‘vay be dedirten atamalar’ iddiası

Denizli’de Yazar İbrahim İmamoğlu tarafından gündeme getirilen iki atama iddiası gerçekten ‘vay be!’ dedirtti. İsim ve kurum vermeyen İmamoğlu’nun iddiaları gerçekten ilginç…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2020 Çarşamba, 15:16

Denizli Haber’de de yazıları yayınlanan, Denizlili yazar İbrahim İmamoğlu’nun gündeme getirdiği atama iddiaları gündemi sarsacak türden. İmamoğlu’nun Vay be dedirten atamalar’ başlığıyla Denizli Muhabir’de yayımlanan yazısına göre iki kurumdaki atamalar oldukça dikkat çekici…

VEKİL MÜDÜR, KİŞİYE ÖZEL YÖNETMELİKLE KIZI VE DAMADINI ATADI
İmamoğlu’nun yazısının ilgili bölümü şöyle:
Misal vermek gerekirse; ilimizdeki bir memur, Müdürü izinli iken, vekalet ile müdürlük mevkisini işgal ettiği sırada; “fırsat bu fırsat” diyerek, kızını ve damadını “kişiye özel ihale ve yönetmelik değişikliği ile” kuruma aldığını biliyoruz.

PUANI YETMEYEN KIZINI MERKEZE ALDI
Yine, bir başka müdür yardımcısının, eline yetki geçince kızını, başka yerden alarak hakkı olmadığı halde, puanlaması düşük olduğu halde il merkezine getirdiğini de biliyoruz.

İmamoğlu, kul hakkı yendiğini iddia ederken, yazısında “Önümüzdeki haftalarda ilimizdeki bu tür konulardaki dosyaları açmak üzere” diyerek son verdi ve gelecekte başka usulsüz atamaları da gündeme getireceğinin sinyalini verdi.

Yorumlar

Öğretmen   -  Bağlantı 31 Temmuz 2020, 00:33

Şu müdürlerin isimleri verilse de hakkaniyet geçte olsa yerine gelse. Kötülük karşısında susan dilsiz şeytandır.

Bilam   -  Bağlantı 30 Temmuz 2020, 12:29

Sonra da böyle de Cazgırırsınız Her gelen İkditar bu yasaya göre yapacaktır Chp de Hdp de İyi de Akp de Mhp de istediğiniz kadar dosyalar açın vay efendim torpil morpil yasa değişmesi şarttır.

Bilal   -  Bağlantı 30 Temmuz 2020, 12:26

Eğer ben yanılmıyorsam Erdoğan Devlet Memuru Kanununda değişikler olması gerekir Anayasaya değiştirelim dediğinde Memurlar ve Halk hep bir ağızdan Hayır olmaz Memurluğumuza elimizden alınıyor dendi şimdi çözün bakalım nasıl çözeceksiniz.

Bilal   -  Bağlantı 30 Temmuz 2020, 12:24

Son zamanlarda bu oldu şu oldu diye moda oldu artık 1982 Anayasasına kabul edenlerde sizlersiniz Anayasanın içinde olan 657 Devlet Memuru Kanunu da kabul eden sizlersiniz sonra da şöyle oldu böyle oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı