REKLAMI GEÇ

39 yaşındaki adamın şüpheli kaybı: 7 yıldır yaşadığına dair iz yok

39 yaşındaki adamın şüpheli kaybı: 7 yıldır yaşadığına dair iz yok

Denizli’de 7 yıl önce ortadan şüpheli bir şekilde kaybolan ve yaşadığına dair o günden beri kendisinden haber alınamayan, Levent Karaduman’ın ailesi, oğullarının bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2020 Çarşamba, 13:00

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi Ardıç Sokak’ta ailesiyle yaşayan 39 yaşındaki Levent Karaduman 2013 yılı Nisan ayında evinden çıkıp işine gitti. Teyzesinin oğlu Ali Osman S. ile ortak tabelacı dükkanı bulunan Levent Karaduman, bir daha evine geri dönmedi. Ortağa Ali Osman S. Karaduman’ın ailesine, İstanbul’a kız arkadaşının yanına gittiğini söyledi.

İSTANBUL’DA DİYE KAYIP BAŞVURUSU YAPILMADI
Eşinden bir süre önce ayrılan 1 çocuk babası Levent Karaduman’ı o günden sonra bir daha gören olmadı. Aile yıllarca oğullarının İstanbul’da olduğunu düşünerek kayıp başvurusunda bulunmadı. Telefondan oğullarına uluşamayan ailenin yıllar geçtikçe şüpheleri artmaya başladı.

TEYZEOĞLUNUN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ
Teyzesinin oğlu ve ortağı Ali Osman S, Levent Karaduman’ın arabasını sattı ve parasını Levent’e gönderdiğini söyledi ama kayıtlara bakıldığında paranın gönderilmediği ortaya çıktı.

BABASI VEFAT ETTİ
Kaybolmadan önce iş kurmak için babasına ait olan evi de satan Levent Karaduman’ın kayıp olduğu yıllar boyunca babası da vefat etti. 7 yıldır yaşadığına dair hiçbir ize rastlanmayan Karaduman’ın annesi Mesude ve ablası Elvan, 3 yıl önce de polise kayıp başvurusunda bulunduktan sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak Karaduman’ın bulunması için yardım istedi.

‘SÖYLEDİĞİ HER ŞEY YALAN’
Oğlunun şüpheli bir şekilde kaybolmasının arkasında teyzesinin oğlu ve ortağı Ali Osman S.’nin olduğunu düşünen anne, yaptığı açıklamada, “Oğlum Levent’in telefonunu kardeşimin oğlu Ali Osman alıyor. Hattını çıkarıp atıyor ve 7 ay Levent’in telefonunu kullanıyor. Oğlumun arabasını satıyor, parasını Levent’e gönderdim diyor ama banka kayıtlarında çıkmayınca emniyette elden verdiğini söylüyor. Levent’in kıyafetlerini istedi, kıyafetlerini de gönderdik ama sonradan öğrendik ki kıyafetler İstanbul’a hiç gitmemiş. Oğlum da İstanbul’a gitmemiş. Ali Osman’ın bize ve emniyette söylediği ifadeler birbirini tutmuyor. Bize gönderdim diyor ama emniyetin yaptığı araştırmada göndermediği ortaya çıkıyor. Biz ona yeğenimiz diye güvendik, yakınımız diye inandık. Bizi ayakta uyuttu” dedi.

TEYZEOĞLU KONUŞMUYOR
Program’da Levent Karaduman’ın bulunması için canlı bağlantılar ve görgü tanıklarının ifadeleri ile çalışma sürdürülüyor. İddiaların odağındaki teyzeoğlu Ali Osman S. ise avukat aracılığıyla ‘konuşmayacağını’ programa bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı