REKLAMI GEÇ

5 günde 2’nci acıyı yaşıyor

5 günde 2’nci acıyı yaşıyor

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Meral Alten, 5 günde 2’inci acıyı yaşadı. 11 Nisan Cumartesi günü aort damarının patlaması sonucu eşi Dr. Murat Alten’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Dr. Meral Alten’in (56), dün de babası Psikiyatri Doktoru Fahrettin Çavuşlar’ı (89) kalp yetmezliğinden kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2015 Perşembe, 09:08

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı 2 çocuk annesi Dr. Meral Alten, 5 gün önce Kalp ve Damar Cerrahı Uzmanı eşi Dr. Murat Alten’i aort damarının patlaması sonucu yitirdi. Eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Dr. Meral Alten, aynı hastanede tedavi gören Psikiyatri Doktoru babası Fahrettin Çavuşlar’ın da ölümüyle bir kez daha sarsıldı.

Geçtiğimiz salı günü eşi Murat Alten’i son yolculuğuna uğurlayan Meral Alten, bugün de babası Fahrettin Çavuşlar’ı toprağa verdi. Çavuşlar’ın cenazesi, bugün Ulu Cami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gümüşler Mezarlığı’na defnedildi.

Yorumlar

Mesut DİNÇ   -  Bağlantı 16 Nisan 2015, 19:29

murat hocama Allah ten rahmet,yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Değerli bir insandı.Çok üzüldüm.yazacak bişey bulamıyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı