REKLAMI GEÇ

6 yılda 7 kez kalp krizi geçirdi

6 yılda 7 kez kalp krizi geçirdi

Ölüme meydan okuyan 46 yaşındaki Karani Tatar, 7 kez geçirdiği kalp krizinin ardından by-pass ameliyatı oldu. Tatar’ın ameliyatın ardından sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2015 Çarşamba, 08:30

Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)
Evli, iki çocuk babası Karani Tatar, ilk olarak 6 yıl önce Denizli’deki evinde kalp krizi geçirdi. Kalbe giden tıkalı olan bir damarı açılan Tatar’ı uyaran doktorlar, dikkat etmesini istedi. Denizli’de bir çimento fabrikasında çalışan Tatar, geçen Ocak ayında, Mersin’in Silifke ilçesi, Taşucu Mahallesi’nde önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan çimento fabrikasına sorumlu müdür olarak görevlendirildi. Bunun üzerine Tatar, evini Silifke’ye taşıdı. Burada yeni bir hayata başlayan Tatar, birer ay arayla 5 kalp krizi daha geçirdi. Her defasında da tedavisi yapılan Tatar’a, dört kez stent takıldıktan sonra taburcu edilip, evine gönderildi. Doktorların by-pass ameliyatı olması önerisini geri çeviren Tatar, geçen Cumartesi günü bir kez daha kalp krizi geçirip, hastaneye kaldırıldı. Son kalp krizinin ardından Tatar, bu kez ameliyat olmayı kabul etti.

Pazartesi günü sabah saatlerinde Mersin’deki özel bir hastanede Tatar’a açık by-pass ameliyatı yapıldı. Ameliyatın ardından Tatar’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Çal Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, daha önce kardeşine dört kez stent takıldığını belirterek, “Yaşaması mucize. Başarılı bir ameliyat geçirdi ve hepimizi mutlu etti. Sağlık durumu çok iyi. 7 kez kalp krizi geçirmesine doktorlar da şaşırıyor. Allah, kardeşimi ailesine ve bize bir kez daha bağışladı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı