REKLAMI GEÇ

AİLESİ PERİŞAN

AİLESİ PERİŞAN

İki çocuk babası Hasan Hüseyin Naza’dan 9 gündür haber alınamıyor. Ailesi perişan.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2015 Cumartesi, 18:23

9 gün önce evden çıkan ve ailesinin bir daha haber alamadığı 46 yaşında iki çocuk babası Hasan Hüseyin Naza her yerde aranıyor. Kayıp babanın ailesi perişan. Annesi Emine Naza, Eşi Duygu Naza ve iki çocuğu Hasan Hüseyin Naza’dan 9 gündür haber alamadıklarını belirterek polise başvurdu. Perişan olan aile 3 Nisan’dan bu yana kayıp başvuru yaptıklarını henüz bir sonuç alınamadığını söyledi. Denizli Emniyet Müdürlüğü tüm ülkede arama başlattığı Hasan Hüseyin Naza’nın 9 gündür cep telefonunu da kullanmadığını tespit etti. Hasan Hüseyin Naza’nın bankadan para çekmek için evden ayrıldığı belirtildi.

EŞİ VE ÇOCUKLARI DÖNMESİNİ BEKLİYOR
Duygu Naza eşinin hayatından endişe ettiğini belirterek, “Bankaya gitmek üzere evden ayrıldı. 1 saate içinde döneceğini söylemişti. Cep telefonu kapalı, kendisine ulaşamıyorum. Otomobilinin anahtarını eve bırakmış. Sorunları vardı bize çok bahsetmezdi. Görenlerin ya da duyanların insaniyet namına polise yada bize bilgi vermesini istiyoruz” dedi.

Annesi Emine Naza ise “Oğlum, canım yavrum. Ben senin annenim. Telefonun kapalı. Eşin çocukların perişan oldu. Her şeye rağmen ne olduysa evine dön. Hayatından endişe ediyorum. Para pul önemli değil. Evde seni bekliyorum. Kötü haberin eve gelmesin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı