REKLAMI GEÇ

Bilardo İl Temsilcisi Karikatürist Mehmet Selçuk’un siyah 8 bilardo topu nerede?

Bilardo İl Temsilcisi Karikatürist Mehmet Selçuk’un siyah 8 bilardo topu nerede?

Denizli’nin ünlü karikatüristi Mehmet Selçuk, bileğindeki bir başka altın bilezik olan bilardo üzerine yaptığı karikatürlerle gündem konusu. Keza bir süredir sosyal medya hesabından birbirinden güzel bilardo karikatürleri paylaşan Selçuk’un çizimlerinin hiçbirinde olmayan siyah sekizli takipçilerinin merak konusu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2020 Çarşamba, 09:30

Denizli’nin ünlü karikatüristi Mehmet Selçuk’un bir başka başarılı yeteneği bilardo tutkunluğunu bilmeyen yoktur.

Denizli Bilardo İl Temsilcisi de olan Selçuk, bileğindeki bir başka altın bilezik olan bilardoya yönelik bir süredir sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluşturdu.

Birbirinden güzel bilardo karikatürlerini peşi sıra yayınlamaya başlayan Selçuk kıs sürede 20’ye yakın farklı bilardo karikatür çizimini yayınladı.

Her biri farklı güzellikte ve takipçilerinin deyimiyle ödüllük karikatürler Denizli’nin sevilen ismi Selçuk’un çevresinde de ayrı bir tartışmayı beraberinde doğurdu.

Keza ünlü karikatürist üç toptan amerikan bilardoya kadar farklı oyunları ve oyuncuları resmettiği karikatürlerinin tümünü çizerken bir detaya dikkat etti.

En az kendi gibi dikkatli takipçilerinin de gözünden kaçmayan o detay Selçuk’un bilardo karikatürlerine ilişkin ilgiyi arttırmadı değil.

Selçuk, amerikan bilardo oyununun finalinde deliğe girmesi gereken “siyah sekizli” topu hiçbir karikatürüne koymadı.

Adeta çizimleriyle bir amerikan bilardosu oynadığı mesajını veren Selçuk’un bilardo karikatürleri serisinin sonunda siyah sekizli top ile altın vuruşu yapması bekleniyor.

Bilardo toplarını, karikatürlerinde kimi zaman yılbaşı ağacındaki toplara, kimi zaman dolunaya, kimi zamansa külahtaki dondurma topuna benzeten tecrübeli çizerin karikatürleri ilgiyle takip ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı