REKLAMI GEÇ

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan son yolculuğuna uğurlandı

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan son yolculuğuna uğurlandı

Antalya’da beyin kanaması geçiren ve yaşamını yitiren CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, binlerin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı cenaze töreninde gözyaşı seli vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2019 Cumartesi, 13:53

Ani ölümüyle büyük üzüntü yaratan CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan için ilk tören bugün sabah mensubu olduğu partisinde gerçekleştirildi.

Buradaki törenin ardından son kez evine götürülen Kazım Arslan’ı acılı ailesi ve sevenleri karşıladı. Evin bahçesinde kızı, eşi ve kayınvalidesi tabuta sarılarak, gözyaşı döktü.

Burada helallik alınmasının ardından yeniden cenaze aracına alınan Kazım Arslan’ın Türk Bayrağı’na sarılı naaşı, cenaze namazının kılınacağı Müftü Ahmet Hulusi Camisi’ne getirildi.

Burada düzenlenen törene binlerce vatandaşın yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Vali Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ve Şahin Tin, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, CHP’li birçok milletvekili, belediye başkanları, CHP yöneticileri, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve partililer katıldı.

Öğle namazının ardından törene katılan binler CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan için saf tuttu.

Kazım Arslan’ın cenaze namazını Müftü Mehmet Aşık kıldırdı. Müftü Aşık, namazı kıldırmadan önce kısa bir konuşma yaptı. Bu dünyada kimsenin kalmadığını ve kimsenin kalmayacağını belirten Müftü Aşık, Kazım Arslan için helallik istedi.

Cenaze namazı öncesi yoğunluk ve sıcaktan baygınlık geçiren bir kişiye sağlık ekipleri müdahale etti.

Cenaze namazının ardından omuzlara alınan Kazım Arslan, toprağa verileceği Asri Mezarlık’a götürülmek üzere cenaze aracına taşındı.

Kazım Arslan’ın tabutunu omuzlayanlar arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Meclis Başkanı Mustafa Şentop da yer aldı.

Kazım Arslan, Asri Mezarlık’ta sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı