REKLAMI GEÇ

CHP’li Özgür Savaş Bayar, ikinci kez vatani görevinde

CHP’li Özgür Savaş Bayar, ikinci kez vatani görevinde

Denizli CHP’nin genç isimlerinden İnşaat Mühendisi Özgür Savaş Bayar, ikinci kez vatani görevinde. Sefer-görev emri çıkan Bayar, 2 Temmuz’a kadar sürecek askerliği için Kırklareli’nde birliğinde.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2019 Çarşamba, 11:09

Vatani görevini yapanların büyük çoğunluğunda bulunan sefer-görev emri, zaman zaman çağrıyla uygulamaya dönüşüyor, özellikle de tatbikatlarda yeniden askere davet geliyor.

Bu çağrılardan birini de CHP’li Özgür Savaş Bayar aldı. CHP’nin genç isimlerinden olan, 27. dönem için CHP’den 5. sıra milletvekili adayı gösterilen İnşaat Mühendisi Özgür Savaş Bayar, sefer-görev emri için Kırklareli’ndeki birliğe katıldı.

2 Temmuz’a kadar sürecek sefer-görev tatbikatını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyuran Özgür Savaş Bayar, Meclis’ten dün çıkan askerlik düzenlemesine de gönderme yaptı.

2003-2004 yıllarında Şırnak-Cizde’de asteğmen olarak askerlik yaptığı döneme ait silahlı bir fotoğraf ile sefer-görev emrini alarak birliğine katıldığında çektirdiği fotoğrafı birlikte paylaşan Özgür Savaş Bayar, “Bedelli yapanlardan değil, bedelini bugün bile ödeyenlerdeniz. (Şu an 18 Haziran-2 Temmuz arası seferberlik tatbikatı görevindeyim) Kırklareli’den herkese selam” notunu da ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı