REKLAMI GEÇ

Cesur Yürek Sadık Emre Çaputçu’yu saygıyla anıyoruz

Cesur Yürek Sadık Emre Çaputçu’yu saygıyla anıyoruz

Denizli’nin yakından tanıdığı işadamı, DEGİAD’ın gözü pek başkanı ve Denizlihaber.com’un kalemi güzel yazarı Sadık Emre Çaputçu’yu ölümünün 2.yılında saygıyla anıyoruz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2017 Salı, 18:01

Uzun süre lenfoma kanseriyle mücadele eden ve tedavi gördüğü İstanbul’da 7 Haziran 2015 tarihinde sabaha karşı hayata gözlerini kapayan Denizli Genç İşadamları Derneği başkanlarından Sadık Emre Çaputçu’yu ölümünün 2.yılında saygıyla anıyoruz.

Çağdaş toplumsal bilincin artması adına önemli çalışmalar yapan, açık sözlülüğü, saygınlığı ve cesur duruşu ile sevenleri tarafından ‘Cesur Yürek’ diye hitap edilen Çaputçu vefat ettiğinde henüz 36 yaşındaydı.

UYGAR YAŞAM PEŞİNDE KOŞTU
Denizli ve ülkesi için büyük hayalleri olan, Atatürk ilkelerine bağlı ve yaşadığı toplum için mükemmeli arayan, özgür düşünce, uygar yaşam peşinde koşan Sadık Emre Çaputçu, uzun süre Denizlihaber.com’un da yazarlığını yapmıştı.

Başarılı işadamı, sivil toplum yöneticisi ve gönüllüsü, Denizli Genç İşadamları Derneği’nin eski başkanlarından dostumuz Sadık Emre Çaputçu’yu unutmayacağız.

LOKMA DÖKTÜRÜLECEK
Bugün Fatih Camii’nde saat 18.00-21.00 arasında Sadık Emre Çaputçu ve Ekim 2013’te vefat eden Denizli Genç İşadamları Derneği’nin eski başkanlarından Güneş Özsoy hayrına lokma döktürülecek. Dernekten yapılan açıklamada, tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Yorumlar

ibrahim demirci   -  Bağlantı 6 Haziran 2017, 22:36

mekanı cennet olsun Sadık iyi bir insandı bir şey sor bıkmadan usanmadan anlatırdı DERTLERE ÇARE BULMAYA ÇALIŞIRDI erken ayrıldı aramızdan ALLAH KABÜL ETSİN YAPILACAK HAYIRI

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı