REKLAMI GEÇ

Emekli öğretmen Kemal Açıkalın hayatını kaybetti

Emekli öğretmen Kemal Açıkalın hayatını kaybetti

Denizli’de CHP ve DSP’de siyaset yapanların “Kemal Abisi” emekli öğretmen Kemal Açıkalın, 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. 14 Mayıs’ta evlenecek olan oğlu Mehmet Açıkalın’ın düğün hazırlını yaparken, balkondan düşen Kemal Açıkalın, beyin kanaması geçirmişti. 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden üç çocuk babası Açıkalın, 66 yaşında hayata gözlerini kapadı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2017 Cuma, 12:02

Meslek liselerinde uzun yıllar mobilya ve dekorasyon öğretmenliği yaptıktan sonra emekli olan Kemal Açıkalın Demokratik Sol Parti’de (DSP) milletvekili adayı oldu, il yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu, daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) üye oldu.

CHP ve DSP’lilerin “Kemal Abisi” Kemal Açıkalın, 15 Nisan’da geçirdiği talihsiz kazadan sonra sadece 6 gün yaşabildi.

14 Mayıs’ta evlenecek olan Mehmet Açıkalın’ın düğün hazırlığı için geçtiğimiz hafta oğlunun Selçukbey Mahallesi’ndeki evine giden Kemal Açıkalın, balkonda dengesini kaybedip, birinci kattan yere düştü. Beyin kanaması geçiren Açıkalan, kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesi’nde ameliyat oldu.

6 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Açıkalın, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Açıkalın, Ulu Cami’de bugün Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı